HOROR U SRBIJI: U čačanskoj bolnici jutros preminulo dvoipogodišnje dete, sumnja se na GRIP (INFO)

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Dvogodišnje dete preminulo je rano jutros u čačanskoj bolnici usled respiratornih problema, a kako saznajemo postoji sumnja da je smrt nastupila zbog komplikacija izazavnih virusom gripa, zbog čega je naložena obdukcija.

Dete starosti dve godine i osam meseci u čačansku bolnicu primljeno je u petak nešto posle 20 časova sa znacima respiratorne infekcije.

“Nakon pedijatrijskog pregleda, oko 20.40 časova dete je hospitalizovano na odeljenje pedijatrije, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure i uključena adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregleda oko 04:00 sata jutros”, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

DEA JE KRVARILA, A ONDA JE MARIJA DOTRČALA I POMOGLA JOJ: Nisam joj dozvolila da se pipne za rukav drugom šakom, ono je bila scena kao iz horor filma

Dodaju da je ubrzo posle toga došlo do iznenadnog pogoršanja, i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa, mogao se konstatovati “letalni ishod u 05.37 časova”, saopštila je čačanska bolnica.

(Dnevne.rs /Izvor:  Blic , N.B.)