HOROR U NBG BLOKOVIMA: Sprečio pljačku maloletnika, pa dobio brutalne batine od bande razbojnika! Tukli ga čekićima i palicama sa ekserima! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Brutalno prebijanje i pokušaj pljačke dogodilo se u četvrtak, oko 20 sati, u novobeogradskom Bloku 63 u Nehruovoj ulici.

Mladić P. M. (20) brutalno je pretučen palicom iz koje su virili ekseri kada je sprečio bandu tinejdžera da opljačka jednog maloletnika!

On se našao na meti grupe od šestorice dečaka koja u blokovima na Novom Beogradu vreba žrtve i otima im novac.

[adsenseyu5]

Nesrećni mladić je prevezen u zemunsku bolnicu gde je utvrđeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, banda tinejdžera je presrela dečaka (13) naočigled brojne dece koja su se igrala na ulici i naredila mu da im preda novac i mobilni telefon.

ŽIVOT PREPUN BOLA: Majka joj umrla prerano, dobijala dnevno 50 pretnji smrću, na kraju je proterana iz Hrvatske!

– U tom trenutkuje naišao je P. M. na biciklu. Odmah se zaustavio i rekao im da ostave dečaka na miru i da ne prave gluposti. Stao je između grupe, koja je brojala pet-šest mladića i sprečio ih da nasrnu na dečaka – navodi očevidac događaja. Prema njegovim rećima, verbalna rasprava je ubrzo prerasla u tuču.

– Ti momci su bukvalno kao razjareni psi krenuli na tog biciklistu. Jedan od njih je izvukao nož, drugi čekić, dok su ostali potegli palice. Na očigled brojnih svedoka počeli su nemilosrdno da ga tuku. Udarali su ga po celom telu.

[adsenseyu1]

Tragediju su sprečili prolaznici koji su krenuli ka razjarenim huliganima. Ukoro je došla policija kao i Hitna pomoć koja je biciklistu prevezla u bolnicu – ispričao je stariji čovek koji je čuvao unuku.Posle uviđaja i izjava svedoka, policija je krenula u potragu za bandom.

– Svedoci su ih detaljno opisali i ukazali policiji ko su počinioci. Pitanje je vremena kada će biti privedeni – rekao je naš sagovornik blizak istrazi. Žitelji blokova kažu da su ti huligani na dan incidenta pijančili i pravili gluposti.

NEISPRIČANA ISTORIJA: Ovo je tajna koju su KOMUNISTI krili, kako su tokom Bitke na Neretvi četnici spasavali partizane

– Došli su iz pravca stare Bežanije i prvo na loklanom terenu pili i razbijali flaše. Ponašali su se kao divljaci i glasno urlali. Kada je nestalo pića, valjda su mislili da pljačkom dece dođu do novca. Strašno je da se tako nešto dogodi u prestonici.

OBUKLI I SPREMILI IVANKU ZA SAHRANU: Kada su pomerili poklopac kovčega, svu su se zaledili od šoka!

Neverovatno je da toliko budu bezobzirni i da čoveka unakaze pred malom decom! Njihovi roditelji bi trebalo da se zapitaju u šta im izrastaju deca – rekla je jedna gospođa iz ovog bloka.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/Alo)

[adsenseyu4]