HOĆE DA UMRE PORED SLOBE: Mira Marković teško bolesna

prva-dama
Bivša prva dama boluje od teških srčanih problema zbog čega želi da se što pre vrati u Srbiju i tu provede poslednje dane.
Priče o povratku Mire Marković su poslednjih meseci sve učestalije. Bivša prva dama ima velike zdravstvene probleme zbog čega bi htela da se što pre vrati u Srbiju.

Udovica Slobodana Miloševića ima problema sa srcem koje je polako izdaje i sve je slabija.

– Često je savladava iscrpljenost i umor, čak i prilikom lakših fizičkih aktivnosti, poput šetnje. Sve teže se kreće i sve više se umara, ponekad teško diše, a još kada se tome pridodaju i njene godine i sve što je preživela nije ni čudo, kaže njen bliski prijatelj za “Naše novine”.

Mira bi zbog bolesti ali i sve veće nostalgije želela da se vrati u Srbiju kako bi u kući u Požarevcu provela poslednje dane života. – Želi da bude sahranjena pored svog životnog saputnika, da poslednje dane provede u miru, rekao je izvor.

Udovica Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2003. godine i otišla u Rusiju gde je dobila status izbeglice. Kada je Ministarstvo pravde Republike Srbije tražilo njenu ekstradiciju, zahtev je odbijen uz obrazloženje da tome ne podležu izbeglice iako je na Interpolovoj poternici.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Alo)

4 Comments on "HOĆE DA UMRE PORED SLOBE: Mira Marković teško bolesna"

  1. a PARE? MILIJARDE? Prvo milijarde da posalje na racun sirotinje, zdravstva, penzionera, siromasnoj deci… pa tek onda da trazi pismenu dozvolu!
    Posle hebanja – nema kajanja+++

  2. Огњан | 26. March 2015. at 00:30 |

    ОНА ИМА БЕЛОДРОБНА ЕМБОЛИЈА, … АКО НЕ ЈА ЛИЧИ УМИРА ЗА КРАТКО ВРЕМЕ

  3. nemos da umres dok neplatis za zlo koje si svom narodu nacinila

  4. rXrURh You could definitely see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

Comments are closed.