HITNO SE OGLASIO KRIZNI ŠTAB: Sledi pooštravanje mera za čitavu Srbiju!!! (INFO)

doktori

Foto: Tanjug

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon oglasio se danas nakon sednice Kriznog štaba

Predrag Kon je rekao da je medicinski deo Kriznog štaba napisao i dao predlog pooštrenih mera predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić

Danas na Kriznom štabu bila situacija gde je medicinski deo insistirao da se ne može izaći bez rigoroznijih mera.

Zbog toga je medicinski deo napisao predlog koji je dostavljen predsednici Vlade Srbije i očekujem da se to sutra zvanično saopšti – rekao je Kon za RTS.

PROČITAJTE JOŠ  TOMA FILA: “Ako neko uđe, pucaj i ne pitaj zašto je ušao!Lakše ću te izvaditi iz zatvora nego sa groblja!”

Inače, ranije danas otkazana je konferencija za novinare Kriznog štaba koja je bila predviđena da počne u 15 časova.- Meni nije rečeno da treba posebno da se obratim, te mere će biti saopštene, ne bih voleo ništa unapred da saopštim, ali su rigoroznije. Teško da Vlada ne prihvati mere – rekao je Kon.

U poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji je testiran 19.301 građanin, a 6.254 nalaza su bila pozitivna. Preminulo je 30 obolelih dok se na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalaze 192 pacijenata.

Najviše novozaraženih je ponovo u Beogradu (2.208), slede Novi Sad (314), Niš (203), Kragujevac (186), Pančevo (167), Čačak (108), Valjevo (105), Vranje (99), Požarevac (98), Kraljevo (94), Zrenjanin (91), Smederevo (87), Subotica (85) i Kruševac (70).

Ostali gradovi i opštine imaju manje od 70 novozaraženih

 

Dnevne.rs, SrbijaDanas

Be the first to comment on "HITNO SE OGLASIO KRIZNI ŠTAB: Sledi pooštravanje mera za čitavu Srbiju!!! (INFO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*