HILARI KLINTON POSTAVILA NOVI ULTIMATUM SRBIJI! Ako Beograd ne uradi ovo HARADINAJ I TAČI kreću!

kandidat

Foto: AP /Tanjug

Napetost na Severu Kosova se ne smiruje, građani na ulicama iskazali protest zbog nasilja ROSU.

Cilj Albanaca je da do 5. juna ove godine potpuno zauzmu sever Kosova i Metohije, a očigledno je da su za upad u srpske opštine imali saglasnost svojih mentora.

Da bi uspeli u nameri da ostvare kontrolu u srpskim opštinama Severna Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, Albanci moraju ukloniti „prepreke“ koje ih mogu ometati u toj nameri. Iz tog ugla treba posmatrati hapšenje Srba i najavu novih akcija ozloglašene jedinice ROSU.

TELEFONSKO UKLJUČENJE U PROGRAM! Predsednik Vučić preneo važnu informaciju koju je dobio od KFOR-a! (INFO)

Početkom juna u Prištini će boraviti Vesli Klark i Klintonovi, koji su Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju naredili da dotad reši pitanje severa Kosova i Metohije.

Nebojša Čović, bivši predsednik Koordinacionog centra za KIM, očekuje da će slični incidenti biti ponovljeni, a provokacije, kako je rekao, mogu se intenzivirati u periodu od 5. do 12. juna.

foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

– Tada Priština pravi feštu povodom „oslobođenja“. Srbija bi trebalo da primeni „mere za odvraćanje“, slično kao kada Amerikanci pošalju nosač aviona za Iran i kažu da to rade zarad mira i odvraćanja – rekao je Čović i dodao da će Albanci kroz priču o borbi protiv kriminala pokušati da nastave etničko čišćenje Srba s KIM.

– Srbija treba da bude spremna i na najgoru varijantu, neke nove incidentne situacije, ali prošla su vremena kada bi neko mogao da nas bombarduje – kazao je Čović.

Srbi s Kosova i Metohije juče su okupljanjem u Severnoj Mitrovici u znak protesta zbog upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever i hapšenja Srba, još jednom pokazali da je nesalomiva njihova rešenost da ostanu „svoji na svome“. Poručili su i da je srpski narod na Kosovu i Metohiji pokazao hrabrost, slogu i jedinstvo.

PRIRODA ILI ZAVERA: Na Balkanu veštački izazvane klimatske promene da “utabaju” put za gajenje GMO!

Srđan Vulović, gradonačelnik Zubinog Potoka, gde je juče prilikom upada specijalaca kosovske policije bilo najdramatičnije, rekao je da tolike brutalnost i osionost nisu zapamćene u tom mestu. Kako je rekao, juče nije uhapšena nijedna osoba sa spiska takozvanih švercera, odnosno ljudi koji imaju veze s privrednim kriminalom, već je uhapšeno 11 građana koji nemaju veze s privredom i biznisom.

Svedok nasilja ROSU-a nad Srbima u Zubinom Potoku: Tukli su goloruk narod – BIĆE TOGA JOŠ, POSTOJE SPISKOVI!

Pritom su, kaže, specijalci demolirali četiri kuće, jednu kafanu, 30 vozila, a uništeno je i šest kamiona.

„I na kraju su i pucali“, rekao je Vulović.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)