HARADINAJ PRETI POVODOM FORMIRANJA VOJSKE KOSOVA: “Ako Srbi ne razumeju, ja ću im objasniti na pravi način” (INFO)

Ramuš

Foto: Tanjug

On je obećao da će tzv. kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade

Kandidat za premijera samoproglašenog Kosova i ratni zločinac Ramuš Haradinaj najavio je da će tzv. kosovska vojska biti formirana u roku od 90 dana od početka rada budućeg saziva vlade.

On je rekao da će pokušati da ubedi Srbe da je “kosovska vojska i u njihovom interesu”, ali ako u tome ne uspe, pronaći će druge načine za postizanje ovog cilja.

„NIŠ ĆE BITI DEO KOSOVA“: Ramuš Haradinaj sprema NOVI USTAV

– Ako razmišljaju bez mešanja Beograda, glasaće za vojsku, koja je u njihovom najboljem interesu, jer ovde žive. Kada postoji sigurnost za sve, postoji izvesnost i za njih – rekao je Haradinaj na debati na RTK.

– Ako Srbi ne razumeju, ja ću im objasniti na pravi način, a najbolji je da izaberu put sa vojskom. Mi smo razgovarali sa saveznicima i oni su zainteresovani za ustavni amandman, sa dve trećine glasova. Verujem da će to biti postignuto sa podrškom Albanaca i svih etničkih zajednica, pod uslovom da tu budu i Srbi. Siguran sam da će Srbi biti vrlo mudri i shvatiti da je to u interesu njihove bezbednosti – rekao je Haradinaj.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:RTS)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "HARADINAJ PRETI POVODOM FORMIRANJA VOJSKE KOSOVA: “Ako Srbi ne razumeju, ja ću im objasniti na pravi način” (INFO)"

  1. xaaaaaaaaaaaax .. pa dodji u Nis smradino .. treba neko da tovari ugalj i prodaje semenke … cekamo te

Comments are closed.