HARADINAJ: Nećemo dopustiti da Srbi na Kosovu i Metohiji dobiju hranu?! Prošvercovaće oružje i drogu iz centralne Srbije

Kosovo

Foto: EPA

Najava humanitarne krize na severu Kosova i Metohije predstavlja “improvizaciju” i u privremenim institucijama u Prištini su “svesni takvog plana i neće dozvoliti da se on ostvari”, ocenio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Haradinaj kaže da imaju dokaz o ovom scenariju, o ljudima koji su u to uključeni.

“Mi znamo da im je ciljano vreme četvrtak. Nećemo dozvoliti da propustimo bilo kakve proizvode jer su građani Kosova uplašeni tim čudnim radnjama. Ne usuđujemo se da ih pustimo ne zbog bilo kakve hrane, već zato što krijumčari mogu da nose narkotike i oružje, a mi to ne dozvoljavamo”, rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare nakon sednice vlade.

TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Pre 40 dana umrla mu je ćerka, a danas je njega udario auto. Umro je na licu mesta

On tvrdi da postoji tendencija da Prištinu prisile da zatvori oči pred švercom i tafikingom.

Haradinaj je najavio da neće biti povlačenja mera ida će centralne institucije ojačati vladavinu i zakon na severu Kosova i Metohije.

         

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: RTS)

1 Comment on "HARADINAJ: Nećemo dopustiti da Srbi na Kosovu i Metohiji dobiju hranu?! Prošvercovaće oružje i drogu iz centralne Srbije"

  1. Ti Im daj hranu *** *** pa nece biti oruzija . Hoces da izgladnis ljude da bi ih izbacio da Kosova. Pa zar mislis da si pametan. Patetican I pokvaren kao mucak. Providan si zlikovcu. I ti neces dugo ruka pravde ce te stici.

Comments are closed.