HAOS U MAKENZIJEVOJ: BESNI ZBOG SMRTI PRODAVCA NA VIDIKOVCU, građani lubenicama gađali komunalce! (FOTO)

komunalci

Foto: Fejsbuk

BEOGRAD – Ispred ulaza u zgradu Komunalne policije u Beogradu, nalazi se veliki broj smrskanih lubenica.
[adsenseyu6]

Prema nezvaničnim informacijama, građani su besni na policiju zbog prodavca koji je preminuo na Vidikovcu posle rasprave sa komunalcima, pa su odlučili da ga na ovaj način “osvete”.

Zgrada u Makenzijevoj zasuta je danas lubenicama.Idem do kraja, sve ću da ih gonim zbog smrti mog muža – rekla je za Kurir ranije Ljiljana, supruga Vladimira Marinkovića (55), prodavca lubenica na Vidikovcu, koji je u sredu preminuo nakon rasprave s komunalnim policajcem G. B.

Očajna žena kaže da je njen muž već duže vreme bio na meti tog komunalnog policajca i da je i ovog puta očekivao da plati kaznu.

Rekao mu je da je imao dva infarkta i da ga ne napadaju, ali je jedan od komunalaca čak rekao: „Dobićeš i treći“. I to se i dogodilo.

Moj muž je pao kao pokošen i umro.

Pitala sam tad policajce da li su sad zadovoljni. Zato sam rešena da isteram pravdu do kraja, tužiću komunalnu policiju, oni su krivi za ovu tragediju – priča kroz suze Ljiljana.

Drama na pijaci

Prema rečima očevidaca, rasprava između Marinkovića, koji 15 godina radi na pijaci na Vidikovcu, i komunalnog policajca nastala zbog toga što je kavez s lubenicama bio oko 20 centimetra van pijačne kapije.

– Tražio je Vladi ličnu kartu, ali on nije hteo da mu je da jer je znao šta sledi. T

aj Vlada je prošle godine morao da plati više od milion dinara kazne da bi mogao da registruje kombi.

Više od pola tih kazni napisao mu je upravo taj komunalni policajac – kaže očevidac.

 

 (Dnevne.rs /Izvor: Kurir)
[adsenseyu1]