HAOS NA EVROVIZIJI 2015: Albanac istrčao sa zastavom Albanije nakon Bojaninog nastupa, obezbeđenje reagovalo (INFO)

evrovizija
Pred nastup predstavnice Srbije, na trgu ispred Većnice jedan Albanac se popeo na binu na kojoj je postavljen veliki ekran preko kojeg publika prati takmičenje i mahao je zastavama Albanije

BEČ – Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov nastupila je večeras u finalu ovog takmičenja, pod rednim brojem osam, u prvom delu završnice Evrosonga.

Pred nastup predstavnice Srbije, na trgu ispred Većnice jedan Albanac se popeo na binu na kojoj je postavljen veliki ekran preko kojeg publika prati takmičenje i mahao je zastavama Albanije, Kosova, ali i Velike Albanije. Pripadnici obezbeđenja brzo su odreagovali i skinuli ga sa bine.Stamenov je svojim večerasnjim nastupom, na ovom najvećem ervopskom muzičkom takmičenju, digla je Beč na noge.

ALBANCI SAZNALI CENU NEZAVISNOSTI: U izveštaju UN stoji da zbog bombardovanja naredne generacije će bolovati od raka, leukemije, velikih deformacija novorođenčadi…

Kada je Bojana izašla na binu, koja je napravljena u obliku ogromnog oka, publika je oduševljeno aplauzom pozdravila srpsku pevačicu. Kao i u bečkoj dvorani „Štathale“, tako i na ulicama Beča vladala je prava euforija za srpskom predstavnicom, čiju pesmu već svi pevaju.

Mnogobrojni Srbi došli su na trg ispred Većnice sa zastavama Srbije i bodrili su Bojanu. Ponajviše njih se okupilo ispred štanda Turističke organizacije Srbije (TOS), koja je od početka nedelje predstavljala turističku ponudu naše zemlje u centru Beča. Pripadnici srpske dijaspore oduševljeni su Bojanom i smatraju da je njen boravak u Beču doprineo pozitivnom imidžu naše zemlje u Austriji i svetu.

Bojana je, kako je dodala, dobila najveći aplauz, zbog čega je kao Srpkinja koja živi u Austriji posebno ponosna. Lepo veče manifestacije pod motom „Gradimo mostove“ na kratko je pokvario jedan incident u Evrovizijskom selu.

Šef delegacije Srbije na Pesmi Evrovizije Saša Mirković ocenio je da je Bojana Stamenov pobednica po popularnosti.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Izvor: Kurir)