GROBARI SE OGLASILI: Navijači Partizana objavili lične karte HRVATA koje su prebili i skinuli gole (FOTO)

navijači

Foto: Fejsbuk/Printscreen/Youtube

Navijači Partizana sa južne tribine oglasili su se povodom brutalne tuče koja se desila tokom 156. večitog derbija odigranog u sredu.

Grobari su preko svoje Fejsbuk stranice “Južna strana” izdali saopštenje kako bi razjasnili situaciju, a ujedno su i objavili lične karte huligana koji su stigli iz Hrvatske.

[adsenseyu5]

“U toku derbija je napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netače, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare”, navodi se u saopštenju Grobara, uz fotografije ličnih karata.

navijači

Foto: printscreen/Fejsbuk

Na VMA u Beogradu hospitalizovan je Splićanin Ante Firić, koji ima tešku kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozbiljnu povredu šake.

[adsenseyu1]

Hrvatski mediji prenose da je među povređenim navijačima i Damir Tovarović, nekadašnji šampion u kik-boksu. Navodno on je na stadionu u Humskoj bukvalno masakriran. Teško su mu povređeni uvo i nos, izbijeni su mu zubi…

TEŠKO POVREĐENI NAVIJAČ PARTIZANA JE UNAKAŽEN: Izbijeni mu svi zubi, otkinuti nos i uvo (INFO)

Ante Firić postao je poznat hrvatskoj javnosti pošto je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio deo grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja. Među povređenim hrvatskim državljanima je i Damir Tovarović, nekadašnji državni šampion u kik-boksu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Kurir sport)

[adsenseyu2]