GLUMICA MIRKA VASILJEVIĆ DOŽIVELA UDES U BEOGRADU: Svojim autom udarila je u kamion! (FOTO)

sudar

DNEVNE.RS

Glumica Mirka Vasiljević udarila je u kamion svojim automobilom marke BMW, ali je na sreću prošla bez povreda. Kako kaže, bila je sama u automobilu i najbitnije je da se sve dobro završilo.

Glumica Mirka Vasiljević doživela je saobraćajnu nezgodu dok se prošle nedelje u Beogradu kretala jednom od prometnih ulica i zbog male nepažnje nije uspela blagovremeno da ukoči te je svojim automobilom udarila u kamion koji se iznenada zaustavio.

Šteta na njenom automobilu je prilično velika, ali nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića ne brine zbog materijalne štete, ističući da je najvažnije da je prošla bez fizičkih posledica. Mirka nije želela da nam otkrije kako je izazvala udes, ali ne krije da se dogodio.

– Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Nisam srećna što mi se dogode sitnije neprilike u saobraćaju, ali bože moj, događa se stalno nekome, i to su normalne stvari koje se dešavaju u saobraćaju.

Vasiljevic

Foto: Privatna arhiva

Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da niko nije u problemu. Sve može da se reši i bitno je da nisam morala da uzurpiram familiju i prijatelje da mi pomažu. Bila sam sama u automobilu i ne bih više detaljisala na tu temu, budući da imam pravo na privatnost. Nema tu ništa skandalozno, ni pompezno za priču – rekla je Mirka Vasiljević za „Blic”.

Izvor Blica, blizak glumici kaže da je Mirka bila besna na sebe zbog udesa, ali i da je za prilično kratak vremenski period imala tri peha u saobraćaju.- Nije uspela da zakoči na vreme i udarila je u kamion. Već treći put udara isti auto. Možda joj nije taličan i verovatno mora da bude malo koncentrisanija kao vozač – ispričao je Mirkin drugar za “Blic”

Glumica se pravdala da su udesi nažalost sastavni deo užurbanog života u prestonici, pogotovo u njenom slučaju jer svakodnevno odvozi od kuće do vrtića i na različite slobodne aktivnosti njeno i Vujadinovo troje dece Andreja, Adrijanu i Mihajla.

– Prinuđena sam da budem vozač, a nas je petoro i stalno negde idemo kolima jer tako mora. Bila bih presrećna da svuda mogu da idem peške, ali to je nemoguće budući da Vujadin ima više svojih obaveza i da je prevoz naše dece uglavnom moja obaveza. Uz to prevozim i samu sebe često sa jednog kraja grada na drugi zbog posla.

sudar

Foto: Privatna arhiva

U inostranstvu mi je lakše jer sve obavljam peške budući da tamo nisam poslovno aktivna – objasnila je zvezda kultnog filma “Mi nismo anđeli 2” i nekada izuzetno popularnog sitkoma “Ljubav, navika, panika”.Uprkos udesima koje je imala, Mirka sebe smatra dobrim vozačem i ističe da nikada nije imala neku ozbiljniju saobraćajnu nesreću iako je od 18. godine na točkovima.

– Imam 28 godina, a vozim od punoletstva, što znači da imam deset godina vozačkog iskustva. Sa vožnjom nemam problema, kao ni sa drugim učesnicima u saobraćaju i policijom. Obično sam pažljiva i vrlo koncentrisana, jer mi je bezbednost dece na prvom mestu. Možda se malo opustim kad sam sam u autu.

Nisam srećna ni kad nekoga zagradim na nekoliko minuta zato što istrčim da uzmem decu ili nešto da pokupim, ali sve je to sastavni deo života, odnosno svakodnevice u užurbanom gradu gde su velike gužve kojih smo svi svedoci – zaključila je glumica.

             

(Dnevne.rs /Izvor:  A. P., Blic)