GDE ĆE MU DUŠA? Ubio ženu i zadavio sopstveno dete, a sad traži izuzeće sudije

monstrum

Foto: Facebook/Maja Đorđević, Srpski telegraf

Marko Nikolić (43) koji je 12. jula oko 15.30, naočigled brojnih prolaznika ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), juče je trebalo da se izjasni o krivici na suđenju za nasilje u porodici na Božić 2013, ali on je umesto toga tražio izuzeće sudije

Isti postupak protiv njega je bio zakazan za 13. jul, samo dan pošto je ubio Maju i dete, ali je suđenje odloženo zbog sviropog zločina za koji mu tek predstoji suđenje.

– Nikolićev advokat Borivoje Borović juče je zatražio izuzeće sudije zbog sumnje u njegovu pristrasnost. On je kao razlog za sumnju naveo to što je Branislava Katanić, sestra pokojne maje Đorđević, tokom gostovanja u jednoj TV emisiji izjavila da joj je sudija rekao da će Nikolić u predmetu za nasilje u porodici biti osuđen na zatvorsku kaznu – kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

[adsenseyu5]

Pokretanje ovog postupka protiv Nikolića prethodilo je stravičnom zločinu za koji mu preti kazna od 40 godina zatvora.

– Niti me zanima njegov zahtev za izuzeće , niti šta monstrum koji mi je ubio sestru i malog Mihailasada traža. Iskreno ne znam zašto mu se sada za to sudi kada je ubio Maju i dete. Sada za to više nikakva kazna nema smisla. Svi koji su gledali tu emisiju dali su mi veliku podršku – rekla je sestra brutalno ubijene Maje.

KLJUČNI KORAK KOJI ĆE ZORANU ODREDITI SUDBINU! Da li je bio pijan, drogiran, hipnotisan ili je nevin?!

Od tragedije koja je zadesila njihovu porodicu kaže da ime noćne more i ne spava.

– Otkad sam saznala da je mojoj sestri zadao više od 50 uboda nožem, od čega je 20 bilo u ruku , a dete ugušio i mrtvo doneo u Centar za socijalni rad, ne mogu da spavam. Moju sestru je kasapio, uhvatio je jednom rukom za kosu, naterao je da klekne i zverski je ubadao dok nije izdahnula.

[adsenseyu1]

-Sina je ubio tako što mu je zatvorio nos i usta , a drugom rukom ga davio. Mrtvog ga je doneo u centar za socijalni rad i bacio ga o zemlju, polomio mu karlicu i lobanju!

PROKUPČANIN DAO 1.500 EVRA ZA MLADU IZ ALBANIJE: Pobegla prve bračne noći, tužilaštvo pokrenulo istragu (INFO)

– Svoje dete je zadavio golim rukama. Da je čovek priznao bi šta je uradio, ne bi plaćao advokate, odlagao suđenja i pokušavao da se izvuče. da li sudu posle onoga što je uradio, treba još neki dokaz da je nasilnik – zaključuje očajna Branislava.

REKLI SMO MU DA NE IDE NA UTAKMICU, ALI NIJE POSLUŠAO”: Detalji tragedije navijača Zvezde koji je preminuo na meču sa Kelnom

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]