FRANCUSKA CRVENI OD SRAMOTE: ALBANCI DALI 25 MILIONA EVRA da Tači sedi iza Putina?!

mesto

Foto: Youtube Printscreen/ RT France

I francuski internet mediji preneli su juče vest da njihova policija proverava kako je Tači dobio maltene najbolje mesto na proslavi.

Albanski lobisti platili su čak 25 miliona evra da bi predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači na obeležavanju stogodišnjice od savezničke pobede u Prvom svetskom ratu sedeo u drugom redu, odmah iza ruskog lidera Putina.

Francuska policija proverava informacije da su članovi državnog prtokola, koji je organizovao skup u Parizu, dobili sumnjive milionske sedam dana pre zvanične ceremonije, prenose diplomatski izvori.

UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je FUDBALSKI REPREZENTATIVAC SRBIJE tukao pred ćerkicom (7) i suprugom!

Nisu štedeli pare

I francuski internet mediji preneli su juče vest da njihova policija proverava kako je Tači dobio maltene najbolje mesto na proslavi.

– Tačiju je bilo veoma stalo kako će lažna država Kosovo biti predstavljena u Parizu, gde su bile uporene oči celokupne svetske javnosti. Zbog dobrih odnosa Srbije i Rusije i odbijanja zvaničnog Kremlja da prizna nezavisnost Kosova, Tačiju je bilo važno da se nađe blizu Putina. Plan je bio da na svaki mogući način dođe u kontakt s njim i to predstavi kao podršku Moskve…Zato se nisu štedele pare – navodi sagovornik i ističe da Kosovo proporcionalno svojoj veličini ima jedan od najvećih budžeta za „keš diplomatiju“.

Oglasio se vozač tramvaja koji je usmrtio pešaka u Resavskoj

– Ne zaboravite da se Tači našao Putinu za vratom i na svečanoj večeri koja je u nedleju uveče priređena u Parizu. Nema slučajnosti u diplomatiji. Setite se da je Francuska svojevremneo odbila da Srbiji isporuči uhapšenog Haradinaja. Kosovski lobisti tamo imaju veoma jako uporište… – dodaje izvor.

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Informer)