‘FOTOGRAFIJA O ČISTOJ SREĆI’: Evo kako je Jelena Đoković izjavila ljubav Novaku (FOTO)

par

Foto: instagram

Jelena Đoković, koja se protekle nedelje našla u žiži interesovanja zbog odmora na koji je otišla sama, ovoga puta uspela je da nas razneži.

[adsenseyu1]

Jelena i Novak Đoković se trenutno nalaze u Marbelji, a supruga najboljeg tenisera na svetu podelila je njihovu zajedničku fotografiju i dočarala najiskrenije emocije, objasnivši šta za nju predstavlja sreća.

“Da samo možete da vidite drugi deo fotografije i shvatite koliko Novak zaista uživa u ovom trenutku. Po njegovom licu možete donekle da zaključite. Dok sam ga grlila, jedna fina žena mu je masirala stopala. Na plaži! Pored mora! Koliko je to sjajno? A desilo se sasvim slučajno.

[adsenseyu1]

Prišla nam je dok smo se grlili i rekla nam kako nam je neophodna kineska masaža stopala. Naravno, Novak je pristao, nakon treninga. Koliko je samo bio srećan! Divna stvar, kada govorimo o ljubavi, jeste što smo srećni i kada je osoba koju volimo srećna. Smejem se zato što volim kada je on srećan. Dakle, ovo je fotografija o čistoj sreći”, napisala je Jelena i oduševila pratioce na Instagramu.

(Dnevne.rs /Izvor: tracara)