EVO ŠTA SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE DEČAK OTET: Stravični detalji otmice malog Stefana o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

decak-otmica

Foto: Profimedia, MUP

U jednom trenutku malom Stefanu i njegovom bratu prišao je crni automobil i trojica muškaraca su ih pitala da li znaju gde ima dobro mesto za pecanje…

Dečak Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice kod Bele Crkve nestao je u subotu oko podneva kada su ga nedaleko od kuće presrela trojica muškaraca i otela!

Jake policijske snage i dalje kontrolišu putni pravac od Vršca do Pančeva u potrazi za dečakom, čija je otmica digla celu Srbiju na noge i u čiju su se potragu od jutros uključili i ronioci.

MUP TRAŽI POMOĆ GRAĐANA: Na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne „starke“ (INFO)

Kako je za “Blic” ispričao Stefanov mlađi brat, koji je u trenutku otmice bio sa njim, njih dvojica su na poljani u blizini kuće čuvali ovce.

U jednom trenutku prišao im je crni automobil i trojica muškaraca su ih pitali da li znaju gde ima dobro mesto za pecanje.

[adsenseyu1]

Pošto su im prišli dovoljno blizu, muškarci su pokušali obojicu da ih ubace u gepek.

Istoga trenutka dečaci su počeli da beže prema kući, mlađi brat je uspeo, ali Stefan nije. Pretpostavlja se da nije uspeo da umakne otmičarima, jer već mesecima ima povređenu nogu, ispričao je za “Blic” blizak prijatelje porodice nestalog dečaka.

Foto: Milena Đorđević, MUP

Neki od meštana tvrde kako su na ulicama danima primećivali crni “fijat punto” kovinskih registracija, ali i objašnjavaju da je u selu vrlo brzo nastala panika i potraga za decom.

Stefan je jedno od sedmoro dece u porodici, koja se nedavno doselila iz Lokvi kod Alibunara, a njihov otac radi kao čoban u selu.

[adsenseyu1]

Meštani kažu da su skromni i da žive u dosta teškim uslovima. Nestali Stefan je, kažu, jako dobro i vredno dete. Pomagao je ocu u svemu, pa i u čuvanju ovaca. Baš u vreme otmice Stefan i njegov brat su menjali oca u čuvanju ovaca.

Izvor videa: Youtube / BCNovosti

(Telegraf)