EVO KOJA JE ISTINA O MENI I UBIJENOJ JELENI: Vapaj mladića hapšenog na GROBU pevačice Granda! (VIDEO)

UHAPSENI

Foto; Telegraf

Nikola Marijoković (31) kaže da su ga odmah u sredu uveče, pošto je došao iz policije, zvali iz firme i rekli mu da mu je istekao ugovor o radu i da ne mora da dolazi na posao, sa druge strane, u supermarketu u kom je radio tvrde da on nije dobio otkaz već da koristi slobodne dane

Nikola Marijoković (31), mladić koji je u sredu priveden u policiju na saslušanje nakon 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni Marjanović na groblju Zbeg u Borči, kaže da je tog istog dana ostao bez posla u supermarketu u kojem je radio, i da sada ne zna od čega će živeti njegova bolesna majka i dvoje sestrine dece koje on izdržava.

Marijokovoić kaže da je Jelenu upoznao još 2000. godine kada je sa svojim pokojnim ocem Duletom došla u lokalni radio u Borči da promoviše svoj prvi CD, a u kojem je on radio kao tonac. Kasnije je i njegova pokojna sestra Daliborka, koja je umrla od kancera, pevala sa Jelenom a često su svo troje znali da odu na piće.

– Sa Jelenom nisam bio u kontaktu otkako se udala. Poslednji put smo se videli 2010. godine u “Grandu”. Ona me je prepoznala i prišla mi da se pozdravimo. Iznenadio sam se i istovremeno oduševio što me je prepoznala. To samo govori o tome kakva je bila. Pomagala je svima, sestri je poklanjala haljine, a meni je preko nje slala garderobu. Znala je da teško živimo. Od drugih je sakupljala stvari da bismo mi imali šta da obučemo – priča Marijoković

On kaže da na Jeleninom grobu nije bio samo u sredu, već da je bio i na njenoj sahrani. Ne krije da se usplašio kada su mu prišli inspektori.

[adsenseyu1]

– Nisam uradio ništa loše, samo sam jednom dragom biću koje sam poznavao želeo da odam poštu. Oni su prišli, bili su korektni prema meni, ali ispitivanje nikome ne bi prijalo. Pristao sam da me poligrafski ispitaju, a pitali su me da li znam ko je ubio Jelenu, da li sumnjam na nekoga, da li sam bio na nasipu,. Rekao sam im da ne znam gde je nasip, kao i da već mesecima radim drugu smenu i da nikako nisam mogao da budem blizu nasipa gde je Jelenino telo pronađeno – kaže on.

Foto: Telegraf

Marijoković je u policiji bio do 17 časova a pošto je trebalo da u to vreme bude na poslu, policija je zvala da opravda njegov izostanak.

[adsenseyu1]

Čuo sam kada su rekli da ništa loše nisam uradio. Međutim, iz firme su me zvali uveče da mi kažu da je moj ugovor o radu istekao i da ne moram da dolazim na posao. Tada se ceo moj svet okrenuo. Izdržavam majku koja ima tumor, i dvoje sestrine dece. Svi smo živeli od te moje plate. Kako ću sad? – pita očajni Nikola.

Printskrin: Youtube/Jeca VIPPER

Sa druge strane, poslovođa supermarketa u kom je radio Marijoković, kaže za Telegraf da on nije dobio otkaz kao što pojedini mediji pišu, već da je dobio slobodne dane zbog svega što se izdešavalo poslednjih dana.

Nikola nije dobio otkaz. Trenutno koristi slobodne dane koje ima zbog medijskog pritiska. Posle ima nedelju dana od zimskog odmora koje nije iskoristio, a posle odmora se vraća na posao – rekao je za Telegraf poslovođa radnje na putu za Ovču.

Pogledajte snimak hapšenje Nikole Marijokovića:

(Telegraf.rs)