EVO KO JE VIDEO MARJANOVIĆE NA NASIPU KOBNOG DANA: Laza možda zna TAJNU koja će rešiti misteriozno UBISTVO! (VIDEO)

svedok

Foto-montaža: Telegraf, Facebook/jelena.krsmanovic

Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, zajedno su trčali nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina kaže Laza Popović, koji je bio na nasipu kada je ubijena pevačica

Laza Popović, penzioner je iz Crvenke koji je kobne subote, 2. aprila, kada je nestala monstruozno ubijena Jelena Marjanović (32), oko 15. 50 sati video ženu, muškarca i dete kako ZAJEDNO TRČE nasipom u ovom borčanskom naselju.

Popović nijednog trenutka ne tvrdi da su to baš Marjanovići, međutim, ako se uzmu u obzir mesto i vreme, i to da Jelenina porodica tvrdi da je na nasip otišla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, zaključuje se da su oni jedini par sa detetom koji su tog poslepodneva bili na nasipu.

[adsenseyu1]

Takođe, za razliku od Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji, naime, sve vreme tvrdi da je ona sama trčala, a on sa njihovom ćerkom išao polako za njom, Popović kaže da je svo troje trčalo zajedno, i ističe da žena nijednog trenutka nije bila sama. Popović napominje i da na nasipu nije bilo nikoga osim čoveka sa štapom, i petlića koji su igrali utakmicu, a roditelja ih posmatrali sa tribina.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, trčali su nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina – kaže Popović za Telegraf.

On navodi da je na nasipu bio do 17 časova, i da je sve bilo mirno.

[adsenseyu1]

– Nikakve gužve, trke i panike nije bilo. Tek sutradan sam video mnogo policije, a od komšije čuo šta se zapravo desilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)