Evo ko je ubijeni Delija od koga se Sever oprostio: Izrešetan u kafiću, zlikovac mu pucao u glavu! (FOTO)

zrtva

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Damjan Dragojlović od koga se Sever oprostio na utakmici sa Radom, ubijen je u noćnom klubu u Valjevu

Za mnoge navijače Zvezde 30. oktobar je tužan dan, jer je upravo tada ubijen Aleksandar Aca Radović. Na godišnjicu tragedije, Sever je pretrpeo još jedan veliki gubitak. Na tribini najvatrenijih pristalica crveno-belih razvučena su dva oproštajna transparenta. Jedan za Acu Radovića, a drugi za Damjana Dragojlovića.

Saučešće Dragojlovićevoj porodici izjavio je i Miodrag Božović posle utakmice. On je ubijen u užasnoj tragediji u Valjevu u pucnjavi u kafiću Zipa.

[adsenseyu4]

Dragojlović je ubijen sa tri metka koja je u njega ispalio Sreten Nikolić (22) iz Valjeva.Za ubijenog mladića, koji je bio DIF-ovac, a koji je radio kao obezbeđenje u kafiću u kome se dogodilo ubistvo, svi imaju samo reči hvale. Njegovi drugovi kažu da je bio navijač, a ne huligan, dok je Nikolić, koji se sumnjiči za teško ubistvo, od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Njih dvojica su su imali neke razmirice od ranije i sukobili su se ispred kafića. Posle svađe Nikolić je otišao po pištolj i vratio se u ovaj ugostiteljski objekat. Prvi metak je ispalio kroz vrata, nakon toga je ušao u kafić i pucao u Dragojlovića, i tom prilikom ranio još tri osobe.

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Protiv njega je pre dve godine podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, ali se nagodio sa tužilaštvom i primenjena je mera oportuniteta, tako da je određenu sumu novca uplatio u humanitarne svrhe.

[adsenseyu1]

Od posledica ranjavanja Dragojlović je u valjevsku bolnicu primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša. U Urgentnom centru je pokušana reanimacija, ali je on podlegao povredama.

Ubijeni Dragojlović biće sahranjen u ponedeljak na groblju u Rađevom selu kod Valjeva.

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]