EVO KO JE ALBANAC KOJI JE UBIO ČEŠKE TURISTE: Pucao im iz “kalašnjikova” u glavu! (FOTO)

napad-turisti-policija

Osumnjičeni, Sokol Fran Mjacaj (25), uhapšen je pošto je za njim tragalo 350 policajaca

Monstrum Sokol Mjacaj (20), koji je upucao češke turiste, ubio je dete (12) pre pet godina, oteo mu ogrlicu s vrata, izrezao mu telo i bacio ga u bunar. Osuđen je na deset godina godina zatvora, kao maloletnik, ali mu je Apelacioni sud prepolovio kaznu. Pošto je pušten iz zatvora, posle četiri godine u zatvoru, ubio je Čehe. Nije pokazivao znake kajanja.

Monstrum je uhapšen u kući koju su opkolili snajperisti. Pre nego što se predao, Mjacaj je tražio od policije garancije da neće da ga ubiju i da neće da ga tuku.

Prema tvrdnjama policije, dokazano je da Mjacaj ubio češketuriste.

Da podsetimo, češki turisti, Mihal Svatos (27) i Ana Kosinova (36), pronađeni su mrtvi u svom automobilu u petak u Prekalu, u regionu Dukađin, kod Skadra, oko 150 kilometara severno od glavnog grada Tirane.

Osumnjičeni, Sokol Fran Mjacaj (25), uhapšen je pošto je za njim tragalo 350 policajaca.

Mjacaj je priznao da je ušao u vozilo dvoje čeških turista i pretio im automatskom puškom. On je policiji rekao da ih je, posle kraće vožnje i svađe, oboje ubio.

Mjacaj je posle zločina pobegao, ostavivši za sobom pušku i otiske prstiju, preneo je Rojters.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs)

 

2 Comments on "EVO KO JE ALBANAC KOJI JE UBIO ČEŠKE TURISTE: Pucao im iz “kalašnjikova” u glavu! (FOTO)"

  1. U Americi bi za prvo ubistvo dobio 40 godina ili dozivotnu.ovako zivot deteta vredeo je samo 4 godine.

  2. E gospodjo Cvijetic, ti Amerikanci su nama sa svoim evropskim kmetovima donijele demokratiju i ljudska prava, te ti zakopni koje kod njih vaze su kod nas nelegalna i divljacka. Zato su nam uveli ovakve demokratske zakone, poslije onih “primitivnih” iz EX Jugoslavije kojim su ovakvi kao i u Americi mogli biti osudjeni i na smrt

Comments are closed.