EVO KAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)

snimak

– Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka – rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac

Na internetu je osvanuo video-snimak koji navodno prikazuje trenutak otmice Stefana Ilića koja seodigrala u subotu u Banatskoj Subotici. Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan.

[adsenseyu1]

U pitanju je crni automobil, koji stoji na mostu i odmah zatim se velikom brzinom udaljava sa tog mesta.

Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka – rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

Foto: Milena Đorđević, MUP

 

Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.

Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu.

[adsenseyu1]

Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje – istakao je Popovac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bcnovosti.blogspot.com)

4 Comments on "EVO KAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)"

 1. Та камера је сигурно снимила и лица отмичара.

  Постоје компјутерски програми за препознавање лица тако да се на основу њих могу отмичари, ако су србски држављани, веома брзо у регистрима грађана пронаћи, или ако су странци, преко интерпола претражити регистри других земаља. Сви гранични прелази су покривени камерама.

 2. Милосав Миле Кнежевић | 15. јуна 2015. at 17:43 |

  Што лажете да имате видео, кад га немате, то је биједно.

  • Nije to “bijedno” slepce. Kako ne razumes da je u interesu istrage moralo biti tako?

   • Милосав Миле Кнежевић | 18. јуна 2015. at 21:40 |

    Нешто ти је моја истинита констатација сметала Марко, покри се ушима по глави и шути.

Comments are closed.