EKSKLUZIVNO: Ovo je prva izjava nove premijerke Ane Brnabić (INFO)

premijerka

Foto Tanjug/Dragan Kujundzic

– Želim da zahvalim Predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom

Čast je služiti svojoj zemlji i ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i sa ljubavlju.

[adsenseyu5]

Svesna sam odgovornosti koju preuzimam jer treba da nasledim pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osete kroz bolji kvalitet života. Prihvatila sam kandidaturu koju sam dobila od Predsednika Srbije i krećem da radim na ekspozeu i sastavljanju Vlade.

Važno je da se rad na projektima nastavi i ja sutra svakako idem u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posetu.

DŽULIJAN ASANŽ ZAPREPASTIO SVET: “Budućnost čovečanstva je UGROŽENA, ovo je NAJVEĆA PRETNJA”

Idem da proverim kako funkcioniše sistem kojim smo povezali podatke šest državnih institucija koji omogućava da država bude servis građana. To je važan, reformski, rekla bih revolucionaran projekat za Srbiju i ja ću sa timom u Vladi Srbije i svim državnim institucijama nastaviti da radim na reformisanju državne uprave.

TOMISLAV (23) JE ZAROBLJEN U TELU DETETA: Kada pita za alkohol ili cigarete slede – šok i neverica (FOTO) (VIDEO)

Započeti poslovi moraju da se završavaju, a ja sam poslednjih meseci posvećeno radila na tome da Srbiju uvedemo u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji građana.

Lično ću se angažovati da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinačno – navela je Brnabić za Blic.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Ivana Mastlović Jasnić /Blic)

[adsenseyu2]