DŽON BOSNIĆ: Ako Albanci samo pokušaju OVO, završiće kao HITLEROV ANŠLUS! (VIDEO)

novinar

Džon Bosnić, Foto: Printscreen/Youtube

Bosnić je rekao da će nakon povlačenja Amerikanaca sa Kosova Srbija lako da vrati kontrolu nad svojom teritorijom

Novinar Džon Bosnić kaže da Srbija ne sme da prizna Kosovo i Metohiju, a da će Donald Tamp korak po korak da ukida podršku Albancima i da će Srbima dobiti priliku da povrati suverenitet na svojoj južnoj pokrajini.

Bosnić je gostujući u emisiji “Srpska priča“ rekao da su porazom Klintonovih Albanci izgubili podršku SAD i da će nakon povlačenja trupa iz Sirije uslediti povlačenje Amerikanaca sa Kosova. Bosnić je rekao da će nakon povlačenja Amerikanaca sa Kosova Srbija lako da vrati kontrolu nad svojom teritorijom.

UDAR DRŽAVE SRBIJE NA NARKO MAFIJU! Velika AKCIJA POLICIJE, UHAPŠENO NA DESETINE OSUMNJIČENIH! PALI I NEKI VELIKI IGRAČI!

Bosnić je rekao da nema šanse da Albanija anektira Kosovo i Metohiju, da takve stvari ni Hitler nije uspeo da sprovede i da će se poput Hitlerovog anšlusa, na isti način završiti i Albanski anšlus – samoubistvomi razaranjem Albanije.

Bosnić je rekao da ne postoji zemlja u regionu od koje Albanija ima podršku, i da Albanci svojim projektom “velike Albanije” ulaze u sukob sa Grčkom, Makedonijom, Bugarskom, Srbijom i Crnom Gorom.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Pravda)