DRŽAVNI VRH ZASEDAO ZBOG POGORŠANE SITUACIJE U REGIONU Crna Gora planira ESKALACIJU HAOSA, a medijskim lažima će za to optužiti Beograd?!

predsednik

Foto: Tanjug/​Dragan Kujundžić

Na sastanku sa predsednikom Vučićem bili su minstri spoljnih poslova Ivica Dačić, unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbrane Aleksandar Vulin i direktor BIA Bratislav Gašić.

Kako se saznaje iz izvora bliskim državnom vrhu Srbije, dvosatni sastanak je bio težak, a održan je zbog najnovijih dešavanja u Crnoj Gori i planiranog ugrožavanja bezbednosti Srba u ovoj republici.

Najviši državni organi Crne Gore, sa vrhom tamošnje policije, nameravaju da najnoviju eskalaciju nasilja, uzrokovanu linčom Srbina u Podgorici, lažnim medijskim izveštajima optuže za to zvanični Beograd. Lokalni moćnici nameravaju da podignu tenzije širom Crne Gore, a u tom smislu spremaju haos širom zemlje, s namerom da za sve optuže Beograd.

Prvi korak ka plasiranju neistina, kako se saznaje, biće taj da su navijačima koji su pretukli Srbina nepoznate osobe, kamenovale auto.

POLICIJA LOS ANĐELESA OBJAVILA: Pilot u poslednji čas dobio “dozvolu za let po posebnim pravilima vidljivosti”

Prema informacijama, lokalni moćnici će ovo pokušati da spinuju i da u medijima na svaki način opravdaju ovakvo divljačko ponašanje, tako što će predstaviti da se kamenovanje dogodilo pre prebijanja.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Tanjug, Kurir)