DRUŠTVENE MREŽE SE ‘USIJALE’ ZBOG RASPEVANE FONTANE: Saobraćajni kolaps na Slaviji, pešaci pretrčavaju ko muve bez glave (VIDEO) (FOTO)

fontana

Foto: Beoinfo Instagram printscreen

Nova prestonička atrakcija – raspevana fontana na Slaviji napravila je pravi saobraćajni džumbus i kolaps na prometnom kružnom toku.

[adsenseyu5]

Motorizovani Beograđani doslovno su mileli  kružnim tokom kako bi što bolje osmotrili muzičku fontanu pa su izazvali velike gužve.

Motorizovani Beograđani doslovno su mileli  kružnim tokom kako bi što bolje osmotrili muzičku fontanu pa su izazvali velike gužve.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

– Mnogi nisu obraćali pažnju na vozila već su samo gledali fontanu…

… dok se sa okolnih zvučnika čula pesma Đorđa Marjanovića “Beograde, Beograde” – napisao je je jedan Beograđanin na svom Tviter profilu.

[adsenseyu1]

 Fontana je, kažu neki, i potencijalna opasnost po pešake jer mnogi pretrčavaju i skakuću kroz onolike kolone samo da bi je videli i napravili barem jedan selfi.

Inače, ako niste znali, fontana na Slaviji svira svakog dana dvokratno: radnim danima od 9 do 11 i od 20 do 22, a vikendom od 9 do 12 i od 18 do 22.

Međutim, nova gradska atrakcija mnogima iz tog kraja već zadaje muke jer se žitelji okolnih ulica žale da im smeta buka.

A tek pomama za selfijima….. i ludilo zvano #slavija na Instagramu…

[adsenseyu4]

 (Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]