DREVNA KINESKA VEŠTINA: Ako uradite ovih 5 stvari u kući, ojačaćete svoju finansijsku situaciju! (UPUTSTVO)

pare

Foto: publicdomainpictures.net

Da biste prosperirali u životu, važno je da u svom domu kreirate živahan, zdrav i nadahnjujući prostor bez nereda, smatraju stručnjaci

MILOŠ BIKOVIĆ DOŠAO SA RUSKOM LEPOTICOM NA SVADBU KOD JELISAVETE I TEA: Pogledajte kako ona izgleda! (FOTO)

Feng šui je drevna kineska veština koja veruje da pojedine aspekte života možete unaprediti ili unazaditi, u zavisnosti od rasporeda stvari u prostoru.

Ako želite da ojačate svoju finansijsku situaciju, probajte da napravite sledeće promene u svom životnom prostoru!

[adsenseyu1]

1. Ne koristite simbole vode u domu

“Cevi koje cure znak su da vam novac izmiče iz ruke”, kaže feng šui konsultantkinja Karen Rauh Karter. Da bi pojačali svoj bankovni račun, obavezno treba da popravite sve pokvarene cevi u domu, ali i da se rešite sve vode koja duže vreme stagnira – na primer, promenite vodu u vazama za cveće.

horoskop-zmaj

Foto: Dnevne.rs /pixabay

“Najbolje bi bilo izbegavati izlaganje likovnih dela sa elementima vode, naročito u spavaćoj sobi, niti postavljati ogledala na mestima višim od vašeg nosa”, savetuje Karter.

2. Unesite više biljaka

“Da biste prosperirali u životu, važno je da u svom domu kreirate živahan, zdrav i nadahnjujući prostor bez nereda”, upozorava feng šui stručnjak Laura Benko. Nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega seukućani ulenje.

NAJVEĆA MISTERIJA RTNJA? Pronašli su grčkog pastira koji je bio ubeđen da živi u 19. veku! (FOTO)

Životnu snagu najbolje bi bilo ojačati biljkama i cvećem, ali i redovnim provetravanjem svih prostorija. Fontane su simbol novca i bogatstva, pa ako imate prostora u vrtu kuće i sredstava na raspolaganju, razmislite o ovom ukrasu.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

3. Dekorišite dom bojama bogatstva

Boja može imati veliki uticaj na vaše raspoloženje. Crvena se smatra vrlo moćnom bojom, pa ne čudi što slavne osobe hodaju upravo po tepisima ove boje kad idu na premijere filmova. Ako želite da privučete novac u svoj život, dekorišite dom u crvenoj, zelenoj i ljubičastoj boji koja jamči više bogatstva.

Ali, postoji izuzetak. Ako ne podnosite crvenu, zelenu ili ljubičastu boju, one neće delovati kao sredstvo za privlačenje novca u život. Feng šui se ne ogleda samo u raspodeli predmeta, već i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem boravite.

[adsenseyu4]

4. Čista kuhinja

“Vaša kuhinja je direktno povezana sa vašom mogućnošću da privlačite novac”, kaže feng šui konSultantkinja Suzan Mecger. Važno je da održavate frižider organizovanim, kao i punim sveže hrane. Šporet mora biti čist, a svaka ploča mora pravilno da radi. Na kraju, ako želite da pojačate svoju finansijsku situaciju, pobrinite se da stoza ručanje uvek bude besprekorno čist.

5. Rešite se starih stvari

MNOGI SRBI BI VOLELI DA IM JE ŽENA: Radi kao muško, a uz to je VEOMA ZGODNA DEVOJKA (FOTO)

Da biste zaradili novac, nekad se morate rešiti starih stvari koje nikada ne koristite u domu.

Na primer, sigurno u nekim kutijama čuvate stare daljinske upravljače, odeću koju više ne možete da obučete i slične predmete koje ne služe nikome i ničemu.

SAČEKALA DA SE SMIRI SKANDAL SA JARIĆEM: Sonja Vuksanović jednom FOTOGRAFIJOM rekla sve što je imala (FOTO)

Ako nešto ne koristite, verovatno vam to nije ni važno, niti vam je potrebno. Kreirajte slobodno mesto u domu i osnažite ulaz nove energije koja će vam doneti prosperitet!

(Dnevne.rs /Zadovoljna.hr)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

1 Comment on "DREVNA KINESKA VEŠTINA: Ako uradite ovih 5 stvari u kući, ojačaćete svoju finansijsku situaciju! (UPUTSTVO)"

  1. Wonderful article! That is the type of information that
    are supposed to be shared around the net. Shame on Google for no longer
    positioning this publish upper! Come on over and seek advice from my website .
    Thank you =)

Comments are closed.