DRAMA: Ubica iz Mola kod Ade i bivšoj ženi pucao u glavu (INFO)

samoubistvo

Foto: publicdomainpictures.net

Bane Jovanović ( 49) iz Mola u opštini Ada, koji je sinoć posle 20 sati, u tom mestu ubio meštanina Matiju Petrovića (28), ranio njegovu suprugu i još jednu osobu, još je u bekstvu i policija za njim intezivno traga.

Kako „Blic“ saznaje Petrovićeva supruga i druga osoba koja je ranjena, zadobile su teške telesne povrede, ali im životi nisu ugroženi. Ubistvo se dogodilo u kući Petrovića, u Ulici Branka Radičevića 19 u Molu, pod još nerazjašnjenim okolnostima.

[adsenseyu5]

Ranio nevenčanu suprugu u Bečeju

Jovanović je i u Bečeju ranio dve osobe, svoju bivšu nevenčanu suprugu i gazdu kuće u kojoj je ona živela kao podstanar. Prema nekim informacijama, Jovanović je bivšoj ženi pucao u glavu, ali se lekari, još ne izjašnjavaju o njenom stanju.

Motiv ubistva mogla bi da bude ljubomora, jer, prema nezvaničnim informacijama, Bane Jovanović sa suprugom nije živeo poslednjih mesec dana. Žena je za to vreme boravila u Bečeju, gde je iznajmila stan. Njen stanodavac je sinoć ranjen, ali nije životno ugrožen.

Policiji je još nepoznato da li je Jovanović pre pucao u Bečeju, a potom došao u Adu, ili je pre pucao u Molu, pa pobegao u Bečej. Zločin je, najverovatnije, počinio pištoljem, koji još nije pronađen.

Druge informacije o ovom događaju Policijska uprava u Kikindi ne saopštava u cilju istrage.

[adsenseyu1]

(R.Š. /Blic)