DRAMA U ARILJU ZBOG MARIHUANE: Punim gasom na policiju, pa posle pucnjave peške u beg! (INFO)

pistolj

Printskrin: Google Street View, pixabay.com

ARILJE – U Arilju je noćas, prema prvim i nezvaničnim informacijama, došlo do pucnjave pošto je policija pokušala da zaustavi i kontrolIše automobil u kojem su bila dva muškarca.

Muškarci nisu reagovali na naređenja policije već su produžili dalje, a zatim zaustavili vozilo i nastavili da beže peške!

[adsenseyu4]

Kako Kurir saznaje, a prema najnovijim informacijama, čitav događaj se zbio u selu Grivska kod Arilja, gde je policija kraj jednog novootkrivenog zasada marihuane čekala u zasedi.

lisice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kada su u automobilu naišla dvojica muškaraca, policajci su pokušali da ih zaustave, ali vozač je dao gas i krenuo pravo na policajce koji su se spasli skočvši u stranu!

[adsenseyu5]

Odmah potom došlo je do pucnjave, a auto begunaca pogođen je jednim metkom mada se zasad ne zna precizno  ko je i kada pucao. Auto begunaca nađen je 600-700 metara dalje napušten, u kanalu pored puta. Prilikom pretresa automobila pronađeno je deset stabljika marihune.

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je poznat identitet jednog od begunaca. Odmah posle pucnjave blokiran je i deo Arilja u kojem se nalazi njegova kuća u kojoj je pronađeno još narkotika.

Muškarci iz vozila i dalje su u bekstvu i za njima se traga.

(Dnevne.rs /Izvor: Z. Šaponjić, Kurir)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]