DRAMA: Legendarni golman Iker Kasiljas doživeo srčani udar na treningu! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Iskusni golman Porta i proslavljeni as Real Madrida i španske reprezentacije, Iker Kasiljas doživeo je srčani udar na treningu zbog kojeg je hitno prebačen u lokalnu bolnicu.

rojni portugalski mediji javljaju ovu informaciju uz dopunu da je iskusni čuvar mreže van životne opasnosti nakon što je podvrgnut hitnoj lekarskoj intervenciji.

Prema navodima iz Portugalije, 37-godišnjem Kasiljasu je pozlilo tokom današnjeg treninga, a pojedini mediji navode da je za njega sezona sigurno završena.

Kasiljas se osetio loše posle treninga i požalio se lekaru, koji ga je pregledao i poslao u bolnicu gde su ustanovili da je imao lakši srčani udar..

Kasiljas je u Portu od 2015. godine, a nedavno je obnovio ugovor na godinu dana, a tada je predsednik kluba rekao:

– Siguran sam da ovo neće biti njegov poslednji ugovor, jer je Iker priznao da voli klub i grad i da nikada ne bi otišao zbog novca – rekao je nedavno Pinto da Kosta predsednik kluba.

STRAVA I UŽAS U PARAĆINU: Dorđe (26) upucan u glavu u dvorištu kuće! (INFO)

Međutim, posle ove situacije sa infarktom, teško da će Kasiljas dobiti dozvolu lekara da nastavi sa fudbalom, ali treba sačekati i videti koliko je bio jak srčani udar i da li će ostaviti neke veće posledice.  Brojni sportisti su već pšoslali poruke podrške Kasiljasu

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)