“Dragiši su puške uperili u glavu, ćerka se tresla od straha!” Strašna ispovest supruge uhapšenog Srbina sa Kosova

optužnice

Foto: AP

Slavica priča da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon

Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su držali na podu sa puškama uperenim ka njegovoj glavi.

Ovako sa suzama u očima priča vidno potresena Slavica Marković, supruga uhapsenog Dragiše koga su specijalci ROSU brutalno priveli pred decom.

– Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i telo – vraća mučni film Slavica. -Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gde mi je najmlađa ćerka Jovana plakala i tresla se od straha. Kada sam ih upitala gde ga vode i zbog čega rekli su mi da će ga samo saslusati i vratiti za nekoliko sati.

Oglasio se portparol kosovske policije: Evo zbog čega je ROSU upao u severni deo Kosovske Mitrovice

Slavica priča da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon.

– Kada su ga izveli iz stana izašla sam na terasu, ali su odmah uperili puške u mene i uplašila sam se da ne zapucaju. Veoma smo uznemireni i ne znamo gde su Dragišu odveli.

Kosovo

Foto: RTS

Slavica podseća da slučaj zbog kojeg je prvi put uhapšen njen suprug još nije završen, ali da on nije dobio bilo kakav poziv da se javi sudu.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Novosti)