DRAGANA I ŽELJKO SKOČILI POD VOZ DRŽEĆI SE ZA RUKE: Ona je na mestu ostala mrtva, njemu se bore za život

voz

Foto-ilustracija: pixabay.com, Google Maps

Teretni voz na pruzi Ruma-Brasina usmrtio je prethodne noći Draganu Vasić (25) iz Straže, teško povredio Željka Lazarevića (24) iz Novog Sela i naneo lakše povrede maloletnoj devojčici, saznaju „Novosti“. Nesreća se desila kod sela Straža, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici nam je rečeno da su došli do informacija da su se „dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili“. Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici kaže da je naložena obukcija tela nastradale devojke, a mladić je u teško stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu.

[adsenseyu5]

Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

– Pacijent je primljen oko tri sata iza ponoći u Urgentni centar naše ustanove i zbrinut je u jedinici intenzivne nege – kaže Dragana Vasiljević, portarolka Opšte bolnice u Loznici.

– On je van životne opasnosti. U pitanju su ortopedske povrede, ima dva preloma. Radi se na preciznom dijagnostikovanju njegovog stanja, kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno da se učini za njegovo valjano i potpuno zbrinjavanje.

TEŠKE REČI FLEKIČINOG OCA: Imam da mu poručim samo jedno, ako je moj sin zaista ubio Kristinu!

Lakše povrede dobila je i maloletna devojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge.

UŽAS U VALJEVU: Majka pronašla telo svog SINA U POLURASPADNUTOM stanju na krevetu (INFO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Večernje novosti)

[adsenseyu4]