DOSTA JE BILO, OVO MORA DA PRESTANE! Pozvali smo Milana Jevđića, a dobili smo (ne)očekivan odgovor!

Milan

Foto: Fejsbuk

Milan Jevđić koji je bio gost Tanje Vojtehovski u emisiji “Život priča” na TV Prva, digao je na noge čitavu Srbiju

Nakon haosa koji je nastao zbog cele priče, jer mnogo je onih koji tvrde da Milan ne živi loše kako je prikazano u emisiji, TV Prva je izdala objašnjenje, u kome piše da Milanu niko ne može oduzeti uspeh koji je postigao od malih nogu boreći za život.

Posle nekoliko pokušaja, konačno smo dobili Milana Jevđića. Prvo pitanje odnosilo se na planove za budućnost, s obzirom na sve što mu se izdešavalo.

– Molim vas da prestanete da pišete o meni! Ja razumem senzacionalizam, razumem da se ista priča vrti danima, ali ovo je stvarno preterivanje. Pa da se spoje Zadruga i Parovi, ne bi se toliko pisalo kao o meni – bilo je prvo što nam je rekao momak koji, vorholovski rečeno, živi svojih “pet minuta slave”, doduše sigurno ne onako kako je zamišljao.

ŽIVE KAO BRAĆA, ALI U VELIKOJ BEDI: Dejan je pre 5 godina video Đorđa kako pretura po kontejneru i poveo ga je sa sobom kući (FOTO)

Na sledeće pitanje da li će nastaviti sa školovanjem i kako će plaćati studiranje, Milan je rekao da nema nameru da odustaje.

Snaći ću se nekako, tražiću posao, zaposliću se i plaćaću svoje školovanje. Nisam nedelju dana išao na fakultet, čekam da se situacija smiri i da se glave ohlade – priznaje za Espreso, pa nastavlja:

– Osećam se jako loše. Krivo mi je što sam postao glavna meta medija. Samo se nadam da će se ovaj pakao uskoro završiti.

Tu je otprilike razgovoru bio kraj, jer je na sva ostala pitanja koja smo mu postavili Jevđić ponavlja:

– Nemam komentar!

Podsećamo, Milan Jevđić je momak koji je gostujući u emisiji “Život priča” kod Tatjane Vojtehovski podelio Srbiju.

ISPOŠTOVALA OBIČAJE: Bojana Ristivojević posetila manastir, SVI SU GLEDALI ŠTA JE IMALA NA SEBI! (FOTO)

Jevđić je ranije ispričao kako je sam uspeo da dogura do pete godine medicine, a da pritom nije pao nijedan ispit. On je rekao da su ga otac i majka ostavili, da se majka brzo preudala i da su batine koje je dobio od očuha prvo čega se seća u životu. Kada mu je baka umrla, ostao je bez ičega i danas nema osnovne uslove za život.

PETNAESTOMESEČNI PAVLE VRIŠTAO OD BOLOVA, majka uključila usisivač da komšije ne bi čule kako DETETU LOME KOSTI

Prvo čega se u životu seća jeste jedna tamna soba, drenov prut I batine. Imao je četiri i po godine kada je od očuha dobio batine od kojih su mu popucali krvni sudovi. Majka I otac su se razišli kada je imao 20 dana, on sa majkom odlazi u majčinu devojačku kuću. Majka se ubrzo preudaje, ali taj očuh njega nije hteo, pa ga majka ostavlja kod bake.

“Nisam prema majci osećao pravu majčinsku ljubav, imao sam je prema baki”, seća se Milan detinjstva. Majku je jedva i vidjao, oca samo četiri puta u životu, od toga tri puta na sudu. Nije uspevao da uspostavi odnos sa ocem, ali nije se ni trudio previše, jer nije ni otac to želeo.

Dosuđenu alimentaciju nikada nije dobio. Majka ga nikada nije tražila nazad, ali je računala na to da će jednoga dana “dobiti gotov proizvod”, momka koji će se o njoj brinuti pod stare dane. Majku je sretao na ulici, kao i svakog drugog meštanina sela Severovo u ariljskoj opštini.

Nakon takvog priznanja, na njegov račun pale su brojne optužbe počevši od toga kako banči po Skadarliji, provodi se u Monte Karlu i svi se pitaju otkud mu novac za takva luksuzan život.

UŽAS KOD POŽEGE: Zadavio ženu, pa prijavio da je umrla prirodnom smrću!

Da njegov materijalni status ipak nije tako loš, i da cela priča liči na prevaru, javnost je saznala posle javljanja dr Dobrice Pavlovića iz Švedske, koji je saopštio javnosti da je 5 godina pomagao Milanu šaljući mu pozamašne svote novca svakog meseca.

Tu se stvar nije završila: posle nekoliko dana javila se Vesna Popov iz Salcburga, koja je, ne znajući za Dobricino dobročinstvo, i sama slala i po 500 evra mesečno Milanu.

MEDIJI U ŠPANIJI: Rahoj neće na samit EU-Balkan, ne želi da se slika sa HašimomTačijem?

U javnosti su počeli da sumnjaju da je reč o velikoj prevari ljudi, koji su dovedeni u zabludu da Milan zaista nema šta da jede, i da su mu potrebne dodatne pare, a mladić je, po svedočenju njegovih dobrotvora, dobijao i po 1.000 evra mesečno.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

2 Comments on "DOSTA JE BILO, OVO MORA DA PRESTANE! Pozvali smo Milana Jevđića, a dobili smo (ne)očekivan odgovor!"

  1. Tuzno je kada dete bude odbaceno zbog neodgovornih roditelja, treba mu pomoci drzava ili bliznji ali kad stasa da moze privredjivati i biti samostalan tada uzima zivot u svoje ruke. To je normalno, vecina zdravih i radno sposobnih je pocelo tako.Zbog siromastva mnogi talenti i kapaciteti za ucenje nisu imali tu sansu. U ovom slucaju je to nejasno, svi imaju svoju pricu. Milan jednu, rodjaci drugu, donatori trecu. Kada je doktor prihvatio da pomaze trebao je biti obavesten da su ukljuceni i drugi donatori. Ovako je dobivao vise nego kada bude radio sa diplomom. Ima tu jos nepoznatog, nije ni vazno ali je nehumano od njega da se igra osecajima gradjana. Njegov poziv medicina je upravo humano zanimanje koje treba dobre ljude.

  2. Milane bekrijo sada ces biti popularniji nego starlete i ostali iz farme ili tvoji profesori. Dolazit ce ti ponude za snimanja… poslovnu pratnju damama. Nisi ocekivao toliku popularnost,to je veca nego da otkrijes lek protiv raka.

Comments are closed.