Đoković reagovao na prozivke Kirjosa i šmekerski mu zapušio usta (VIDEO)

djokovic

Foto: Dnevne.rs /AP Tanjug/printskrin

Najbolji teniser sveta smatra da nije bilo potrebe da bude spomenut u raspravi Australijanca sa sudijom

Novak Đoković je bez problema počeo pohod na Rolan Garos pobedom u prvom kolu i u narednoj rundi čeka ga duel protiv Stiva Darsisa iz Belgije. Početak turnira u Parizu obeležila je kiša, ali je svima za oko zapalo i nesportsko ponašanje Nika Kirjosa. Opet, reći će mnogi.

Australijski teniser je, ničim izazvan, tokom jedne rasprave sa sudijom posle dobijanja opomene prozvao Novaka Đokovića, a to je uradio i kasnije na konferenciji posle meča.

Svima u ovoj sobi je više nego jasno da se nekome takve stvari praštaju bez pogovora, a da bi nastao pravi cirkus kada bi se “neko drugi” usudio tako nešto da uradi – rekao je Kirjos, jasno aludirajući na Novaka, kada je upitan zašto ga je spomenuo tokom rasprave sa sudijom.

Đokovića su na konferenciji u Parizu pitali za ponašanje Nika Kirjosa i trenutak kada ga je pomenuo. Najbolji teniser sveta u svom maniru šmekerski je odgovorio i nije želeo da se upušta u raspravu i medijsko prepucavanje.

[adsenseyu1]

Šta da kažem? To je njegov izbor što je to rekao. Ne znam šta je uradio, ne znam prirodu njegovih gestova, da li je dobio opomenu samo zbog tog peškira ili je bilo i nešto pre. Ne želim da ulazim u to, ponavljam, to je njegov izbor. Spomenuo je moje ime, mislim da to nije bilo potrebno, ali moram da poštujem njegov izbor – rekao je Đoković.

Pogledajte video konferencije, sa koje je isečen deo o Kirjosu.

(Telegraf.rs)

[adsenseyu1]