DOGOVORENI OBRAČUN SA DŽUDISTIMA: Sin Cece Ražnatović učestvovao u pucnjavi u Laktašima!?

Ceca

Foto: Foto: Instagram/vraz96, Telegraf

Policijskoj stanici u Laktašima oko 20.30 časova prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između više lica na parkingu u Laktašima, a među učesnicima se pominje i sin Cece Ražnatović

Nedaleko od hotela “San” u Laktašima sinoć oko 20:30 časova došlo je do obračuna dve grupe mladića, a na mestu dešavanja navodno je viđen i Veljko Ražnatović.

Obračun se dogodio u Karađorđevoj ulici, a radilo se o dogovorenom obračunu između Ražnatovićeve i ekipe iz Laktaša.

 

[adsenseyu4]

Kako se navodi, tokom tuče čak je pucano i u vazduh, a kako pojedini mediji navode pucao je navodno sin Cece Ražnatović.

Foto: Instagram/vr_arktigar

Foto: Instagram/vr_arktigar

Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka, rekla je da je nakon prijave na lice mesta upućeno više policijskih patrola, te da je o svemu obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banja Luci.

– Policijskoj stanici Laktaši, 03.04.2017. godine oko 20.30 časova prijavljeno je da je na parking prostoru u Karađorđevoj ulici u Laktašima došlo do fizičkog sukoba između više lica. Policijski službenici su odmah po primljenoj prijavi izašli na lice mesta gde nisu zatekli navedena lica. U toku je preduzimanje operativnih i istaržnih mera i radnji sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti primljene prijave. O početnim saznanjima obavešten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se identifikuju lica i preduzmu potrebne mere u cilju rasvetljavanja ovog događaja – rekla je Markanovićeva za Telegraf.

 

[adsenseyu1]

Na to da je Veljko Ražnatović učestvovao u obračunu Marija je rekla:

– Prema nezvaničnim informacijama kao jedan od učensika spominje se i on, međutim dok se sve ne utvrdi i ne ispita ne možemo se zvanično oglašavati.

Printskrin: Instagram/veljkoraz96

Foto:Printskrin/ Instagram/veljkoraz96

Kako saznajemo, teže povređenih nije bilo, a za akterima ovog obračuna intezivno se traga.

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

1 Comment on "DOGOVORENI OBRAČUN SA DŽUDISTIMA: Sin Cece Ražnatović učestvovao u pucnjavi u Laktašima!?"

  1. jelisaveta orašanin | 28. октобра 2017. at 23:39 |

    Treba onog malog pederka neko dobro da isprasi. Otac mu je bio izdajnik i obican lopov , majka ceca pevaljka i kurva tako da se ni od Veljka ne moze ocekivati nesto pametno. Razbite to Cecino kopile ha ha

Comments are closed.