DOBILA JE BEBU SA 14 GODINA MLAĐIM DEČKOM: Dok se njegovi vršnjaci opijaju, on je predivan otac (FOTO)

par

Foto: printscreen/fejsbuk

Upoznali su se preko Fejsbuka 2015. godine i vrlo brzo završili u vezi, a nakon samo sedam meseci Ketlin je otkrila da je trudna.

Ne bi se puno razlikovali od mnogih parova da on nije skoro dvostruko mlađi od majke svog deteta. Kad su se upoznali ona je imala 30, a on samo 16 godina. Ketlin već ima dvoje dece iz prethodnih veza, a njeno najstarije dete je samo pet godina mlađe od Džeka.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju

“Džek je zreo za svoje godine. Bez obzira na razliku u godinama, odlično se slažemo. Kad je saznao da će postati otac, nakon prvotnog šoka, bio je oduševljen”, objasnila je Ketlin.

[adsenseyu1]

Jedne večeri, tri sedmice pre njenog termina, spremali su se za spavanje kad joj je iznenada pukao vodenjak.

“Ja sam vrištala od bolova dok je Džek zvao bolnicu. Preko telefona su mu objasnili što treba raditi. Sve je završilo za pet minuta. Kad je beba izašla bila je jako plava, ali Džek se odmah snašao. Zamotao ju je u peškir i pokušao da je zagreje. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela da plače”, prepričala je Ketlin.

dete

Foto: printscreen/fejsbuk

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

“Mi smo sad jedna velika srećna porodica. Jako sam ponosna na Džeka. Dok se drugi mladići njegovih godina opijaju, on je predivan otac. Kad beba malo odraste pričaćemo mu kako ga je njegov otac porodio. Reći ćemo mu kakav je odličan posao odradio”, kaže srećna majka.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Index.hr)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]