DNEVNI HOROSKOP za 14. avgust 2020. (ASTRO)

dok

Foto: pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 14. avgust

Ovan

Dosta analizirate situaciju iz prošlosti. Možete da napravite sebi problem u vezi sa partnerom ako ne kažete šta stvarno mislite.

Neki nesporazum može da postane veliki.

Bik

Teško vam ide smišljanje nekog rešenja za problem koji odavno imate na poslu. Pitajte druge za savet. Završavajte započete obaveze, ne započinjite dosta obaveza u isto vreme.

Blizanci

Napeti ste. Tenzija na poslu ne jenjava. Nadređeni očekuju od vas mnogo više, a vi nemate motiaciju za rad. Tražite povišicu ili uvedite neke novine da biste bolje obavljali svoje obaveze.

Rak

Niste sigurni u sebe. Sve radite više puta, pa ste pod velikim stresom. Neka mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći u radu.

Lav

Imate mnogo planova, a malo vremena. Odredite prioritete pa to završite. Potrudite se da se usredsredite na posao dok radite, da ne biste ostajali prekovremeno. Odmarajte više posle posla, ugodite sebi.

Devica

Precenili ste se i sada ne znate kako da sve uradite savršeno, a pošto ste perfekcionista to vas frustrira. Uradite najbolje što možete sve što ste započeli. Moguća je nova poslovna ponuda koju ne treba da odbijete.

Vaga

Dosta ste se trudili oko neke osobe koja vam se dopada i sada kada ona odgovara na vaša udvaranja vi više ne želite da se trudite. Ako ste zauzeti, partneru ugodite i budite romantični. Budite spremni za kompromis sa kolegama.

Škorpija

Svađe su moguće sa partnerom, ako niste rešili neke probleme iz prošlosti. Potrudite se da date sve od sebe da budete fini prema osobi koja vam se dopada. Odličan je dan za nove poslovne dogovore.

Strelac

Morate da donesete bitne odluke danas. Što pre odlučite šta i kako nećete više da radite na poslu, to ćete pre da budete uspešniji. Potrudite se da date sve od sebe da uživate u poslu i lako ćete onda da napredujete. Budite kreativniji.

Jarac

Plašite se odluke, a neminovno je da morate da presečete neke odnose koji nisu dobri. Ako ste slobodni, brzo možete da uđete u neku vezu. Ne preuveličavajte probleme koje imate na poslu, nego budite realni.

Vodolija

Niste dobro raspoloženi. Čeka vas dosta obaveza. To nije razlog da budete neprijatni prema drugima i napeti. Zadržite privatne probleme za sebe.

Ribe

Voljena osoba pravi pritisak na vas zbog toga što je zapostavljate. Potrudite se da to ne radite. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za ulazak u vezu. Pravite kompromise sa kolegama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)