Đorđe je Ivani govorio da će joj matericu iščupati rukama: Drugarica teško pretučene devojke svedoči o paklu kroz koji je prolazila

decko

Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Facebook

Ljubica Pantelić, drugarica Ivane Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je u stanu u Novom Sadu zverski pretukao dečko Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, kaže da ju je Ivana kobnog dana pozvala telefonom i jedva izgovorila: “Dođi, Đorđe me je tukao.”

Kako kaže, odmah je otišla do stana u Kosovskoj ulici, u kome su Ivana i Đorđe stanovali, piše Kurir.

– Jedva je pričala. Kada sam stigla kod nje i kada sam je ugledala na krevetu, doživela sam šok. Bila je nepomična i sva krvava. Iz usta joj je tekla krv, a pored kreveta je bila vrela pegla – priča uznemirena Ljubica i nastavlja:

SHVATILA SAM DA NE MOŽE DA SE POMERI

– Molila sam je da ustane, da idemo, ali ona je samo klimnula glavom. Shvatila sam da ne može da se pomeri. Uzela sam je u naručje i sa petog sprata sam je spustila u taksi. Ne znam odakle mi snaga. Samo sam gledala da što pre pobegnemo odatle, da nas Đorđe ne uhvati.

Ona kaže da je Đorđe došao u Urgentni centar dok je Ivana čekala na pregled.

BRATE, ZAR STE MORALE OVDE DA DOLAZITE?

– Kada sam ga videla, utrnula sam. Ivanu sam gurnula u jednu prostoriju da je sakrijem od njega. Pitao me je gde je Ivana, a onda rekao: “Brate, zar ste morale ovde da dolazite?” Izgledalo je da je jako besan i nervozan. Tada je došla policija i pitali su Đorđa da li je prebio devojku, na šta je on odgovorio: “Ne, sad sam došao s posla.” Policajac mu je postavio isto pitanje, a on je rekao: “Jesam. Udario sam joj dva šamara, i to je to.” Odveli su ga odmah – prepričava Ljubica, ističući da nikada neće zaboraviti kako je Ivana izgledala:

“UDARAO JE O RADIJATOR DOK GA NIJE POLOMIO”: Devojka koju je dečko brutalno pretukao u TEŠKOM STANJU, izbacuje krv iz pluća (FOTO)

– Kao iz horor filmova. Krvava, na rukama nema kože od vruće pegle, krv lije iz usta, na vratu rane. Gazio joj je prste na rukama i nogama. Kožu joj je pokidao.

POBIĆU TI PORODICU AKO ME PRIJAVIŠ POLICIJI

Ljubica kaže da ovo nije bio prvi put da Đorđe bije Ivanu.

batine

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

– I ranije ju je psihički i fizički maltretirao. Govorio joj je da će joj ubiti brata, mamu i tatu ako ga prijavi policiji. Rekao joj je čak i da će joj golim rukama iščupati matericu ako se ikome požali da je tuče. On je patološki ljubomoran. Recimo, Ivana ode da uradi nokte, on je zove na svakih 10 minuta da slučajno u salon nije došao neki muškarac. Zvao ju je i kada dođe kod mene da proveri šta radi, ko je tu. Nije joj davao da diše – kaže drugarica.

Prema njenim rečima, Ivana joj je pričala svoje muke sa Đorđem.

NAPRAVIO ROBA OD DEVOJKE

– Molila sam je da pređe kod mene da živi, ali ona nije smela. On je od nje napravio svog roba.

Ljubica kaže da joj je Ivana, kada ju je posle svega posetila u bolnici, rekla da je ona od sada njena rođena sestra.

– Da tebe nije bilo, ne bi ni mene sada bilo – rekla je Ivana Ljubici. Ljubica kaže da je Đorđe Ivani posle batinanja, dok je bila u Urgentnom, poslao poruku na telefon: “Molim te, oprosti. Ovo nije trebalo ovako da se desi. Volim te do neba.

– Strašno. Umalo je nije ubio, a šalje joj poruku – besna je drugarica.

Ivanini roditelji jako su se potresli kada su ih pozvali Đorđevi roditelji. Posle tog poziva Ivaninom ocu je skočio šećer.

– Hteli su da dođu, ali nismo pristali. Tata nije mogao da razgovara sa njima. Posle ovoga što nam je uradio njihov sin, nismo sposobni da se sa njima sretnemo. To bi bilo strašno za moje roditelje u ovom trenutku – kaže brat Ivan.

STARIJA ĆERKA SUZANE MANČIĆ SE TAJNO UDALA ZA BOGATOG BIZNISMENA, EVO KAKO IZGLEDA NJEN LUKSUZNI ŽIVOT (FOTO)

Teško povređena Ivana Filipović smeštena je na grudno odeljenje bolnice u Sremskoj Kamenici. Prema rečima njenog brata, njeno stanje je loše.

– Rekla mi je da pljuje krv, mada se nadam da je to dobro jer se krv ne zadržava u plućima. Sestra mi je rekla da su joj lekari stavili nešto u rame. Leži i ne može da ustane. Teško diše, jer ne može lepo da izdahne pošto ima vodu u plućima – kaže Ivanin brat Ivan.

NIKAD IM SE ĐORĐE NIJE DOPADAO

Slađana Filipović, Ivanina majka, ističe da im se Đorđe nikada nije dopadao, ali da nisu mogli da pretpostave da ovako nešto može da uradi.

batine

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

– Udarao ju je o radijator sve dok ga nije iščupao iz zida. Prst joj je polomio da se ne bi branila. Nema čime je nije tukao i onda je rekao da će je opet tući kad se vrati. Kad smo je videli, bila je sva u modricama, sa ogromnim hematomom na glavi, a po celom telu su opekotine od vrele pegle i ubodi od noža – priča majka i nastavlja:

– Đorđe se nad Ivanom iživljavao jer je posumnjao da ga vara. Znali smo da je ljubomoran i bili smo zabrinuti. Govorili smo joj i upozoravali je, ali nije vredelo. Nismo bili za tu vezu, ali ona je punoletna i sama odlučuje o svom životu.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)