DIREKTORKA UPUCANA ZBOG PRELJUBE?! Sačekuša usred dana na Zvezdari

pucnji

Foto: Printscreen/Linedln, PrintscreenKurir

Ljubica Mićić (40), direktorka filijale jedne banke na Novom Beogradu, ranjena je juče u sačekuši u Banjskoj ulici na Zvezdari u Beogradu! Na Ljubicu je nepoznati muškarac ispalio tri hica iz pištolja iz neposredne blizine, pa pobegao motorom u pravcu Ulice Dimitrija Tucovića.

Krupnije građe

– Muškarac krupnije građe oko sedam sati dovezao se motorom u Banjsku ulicu, koja je jednosmerna. Ušao je iz suprotnog smera i parkirao se preko puta Mićićkinog „mercedesa“. Sve vreme je imao kacigu. Dok je čekao da se ona pojavi, sišao je s motora, motao se okolo i gledao u pravcu zgrade u kojoj žrtva živi, a koja je 200 metara udaljena od mesta pucnjave – kaže izvor i dodaje da je Ljubica došla do kola oko 7.30.

– Najverovatnije je krenula na posao. Uspela je da otvori vrata i kad je htela da uđe, napadač joj je prišao i ispalio tri hica u desnu potkolenicu, seo na motor i otišao – priča sagovornik.

Pucnjava koja je juče uznemirila stanovnike Banjske ulice liči na mafijašku sačekušu.

– Motiv se ispituje. Ranjena žena ne želi da sarađuje sa istražiteljima, tako da im nije ukazala na moguće razloge napada. Ovde se očigledno radi o opomeni – kaže izvor i dodaje da se istraga vodi u više pravaca.

– Jedan pravac usmeren je na Ljubičin privatni život, a drugi na poslovni. Ne isključuje se mogućnost da je ranjena iz ljubomore. Ona je lepa i uspešna žena, razvedena je. Moguće je da je ušla u ljubavnu vezu s nekim zauzetim muškarcem, pa da je prevarena ili ostavljena žena na ovaj način želela da joj se osveti – kaže izvor i nastavlja:

NIJE ŽELELA DA SARAĐUJE SA POLICIJOM?! Dok je krvarila, Ljubica PONAVLJALA JEDNU REČENICU!

Razvedena

– Pod lupom istražitelja su i Ljubičin posao u banci, pa istražitelji ne odbacuju ni mogućnost da je neki nezadovoljni klijent ili poslovni saradnik rešio da joj se osveti.

Komšije kažu da je Ljubica divna žena.

– Živi s ćerkom, koja je trenutno na letovanju. Razvedena je, ali je s bivšim u odličnim odnosima. Ne verujemo da je reč o porodičnom nasilju. Pada nam na pamet da su je pomešali s nekim – kaže on.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Rafailović)