DIJAGNOSTIKOVALI MU RAK PLUĆA: Glogovac optimista, prima terapiju, a oglasili su se i lekari

glumac

Foto: Printscreen/Skandal

Prema pisanju medija, pre desetak dana, glumcu je ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane, a glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje.

Podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica, a lekari su mu dijagnostifikovali rak pluća.

– Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica – sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu – pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači – rekao je za Kurir izvor blizak slavnom glumcu.

Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je Glogovac od samog početka karijere, otkazalo je sve predstave u kojima on igra.

LEKARI I SESTRE NA ODELJENJU NA KOJEM SE GLUMAC LEČI NE MOGU DA SAKRIJU SUZE: Nebojša Glogovac se hrabro bori protiv teške bolesti, nije klonuo duhom

– Prošle nedelje nam je javljeno da je Nebojša lošeg zdravstvenog stanja, odmah je doneta odluka da se do daljeg ne izvode predstave u kojima je nastupao. O tome su, takođe, obavešteni i ostali glumci koji su s njim igrali u četiri predstave – “Hamlet”, “Razbijeni krčag”, “Sumnjivo lice” i “Metamorfoze” – rekao je izvor iz JDP.

Ipak, Glogovac je optimističan i lekari veruju da će uspeti da se izbori sa bolešću.

– Krenuo je sa intezivnom terapijom, ali je pozitivan, ne očajava, i zato svi mislimo da će se izboriti. Lekari se nadaju da će se njegovo zdravstveno stanje poboljšati iako je reč o opakoj bolesti.

OBJAVLJENO TAJNO PRIZNANJE FRANJE TUĐMANA: Da nije stvorena Jugoslavija, HRVATSKA NE BI POSTOJALA!

-Nebojša je generalno opimista i dobro se drži – kaže izvor jednog beogradskog lista.

SKANDAL U SRPSKIM ŠKOLAMA: Deca se na društvenim mrežama hvale drogom koju koriste čak i ISPRED POLICIJSKIH KOLA?! (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)