DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U VIŠEGRADU: Usmrtio nožem nevenčanu suprugu i njenu majku, pa sačekao policiju (INFO)

auto

Foto: Fonet

Miroslav Šarenac (51) ubio je juče u višegradskom naselju Omar nevenčanu suprugu Branku Šimšić (54) i njenu majku Obradinu Šimšić (80), a zatim pozvao policiju koja ga je i uhapsila na mestu zločina u porodičnoj kući, potvrđeno je “Novostima” u policiji RS.

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je Branku i Obradinu usmrtio nožem, a policija istražuje motive ovog dvostrukog ubistva. Prema jednoj verziji, otac ubijene Branke Šimšić je bio u kući kada su se dogodila ubistva, ali je uspeo da pobegne, a prema drugoj, uopšte nije bio tu kada se dogodio zločin, jer je Miroslav navodno i čekao trenutak kada on nije bio u blizini.

[adsenseyu5]

– Policijskoj stanici Višegrad oko 10.40 u ponedeljak prijavljeno je da je Šarenac usmrtio suprugu i njenu majku. Na lice mesta odmah je izašla patrola policije, koja je u porodičnoj kući zatekla dva beživotna tela i ubicu. O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je zajedno sa policijskim službenicima iz Višegrada izašao na lice mesta – saopšteno je iz policije.

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA TRAGEDIJU

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica izjavila je da će obdukcija tela biti urađena u utorak kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU: Pronađena devojka sa PREREZANIM VRATOM i pocepanim helankama između nogu!

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je rodom iz Rogatice, a pre šest godina je došao u Višegrad da živi sa Brankom, njenom majkom i ocem u njihovoj porodičnoj kući. Komšije ubijenih nisu želele da daju izjave o stravičnom zločinu u njihovom naselju, ali su nam svi sa kojima smo razgovarali kazali da do sada nisu primetili da je u ovoj porodici bilo nekih problema ili da su u nekoj svađi koja bi mogla da dovede do ovakve tragedije.

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Kada budete registrovali kola možda ćete morati da izvadite i novu saobraćajnu (SPISAK AUTOMOBILA)

Miroslav Šarenac je radio u pilani kod Višegrada. On je sproveden na saslušanje, a očekuje se da u utorak bude prebačen u tužilaštvo na dalje postupanje.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Novosti.rs)

[adsenseyu2]