DETALJI UBISTVA KOD JAGODINE: Za kafanskim stolom pogođen u GLAVU i STOMAK (INFO)

forenzika

Foto: Telegraf

J.D. (45) iz Ribara kod Jagodine ubijen je jutros u bivšem ugostiteljskom objektu u tom selu, potvrđeno je iz Višeg tužilaštva. On je ubijen sa dva hica u glavu i telo. U toku je intezivna potraga za ubicom, nisu poznati motivi za ovo najteže krivično delo.

– Dežurna služba policije jutros u 7.40 primila je prijavu o ubistvu od strane J.N. iz Ribara da je u tamošnjoj kafani, koja ne radi, pronađen leš, koji je identifikovan kao J.D. (45) iz tog sela. Na telu su vidljive dve ustrelne rane, u predelu glave i stomaka. Pa se u tom slučaju najverovatnije radi o ubistvu – saopšteno je iz tog tužilaštva

[adsenseyu5]

On je sedeo za stolom u bivšem ugostiteljskom objektu kada je pucano na njega.

Obavljen je uviđaj, fiksirani su tragovi, motivi i počinilac nisu poznati.

– Čuli smo dva ili tri pucnja iz pravca kafane posle 7 sati, uplašili smo i povukli u kuću. Ubrzo je došla policija. Ne znamo šta se dogodilo u kafani, koja ne radi duže vreme. Ubijeni je često, gotovo svakodnevno, dolazio u taj objekat, to smo znali po džipu koji je bio parkiran – pričaju stanovnici Ribara.

UŽASNO PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA: Svetski rat je niezbežan i počeće na BALKANU, evo i kako (VIDEO)

Pretpostavlja se da je ubica ispalio nekoliko hitaca od kojih su neki bili smrtonosni.

UDALA MI SE KUMA IZ UŽICA U NEDELJU: Poklonila sam 200 evra i kutijicu sa BISERIMA, kad ih je videla njena majka, zamalo me izbacila!

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:centralmedia.rs)

[adsenseyu4]