DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Ubica joj ŠRAFCIGEROM napravio krater u glavi i oštetio mozak, a onda gledao kako se DAVI U KANALU!

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović izdahnula je u Borči u trenutku dok su krvnici gledali njenu samrtničku agoniju. Dok je borba trajala, akteri zločina su hladnokrvno stajali u neposrednoj blizini, sve dok se nisu uverili da je mrtva, tvrdi sagovornik iz istrage.

– Teške povrede su svakako bile presudne, ali je voda iz kanala bila faktor koji je ubrzao Jeleninu smrt. Ona se u samrtničkoj agoniji borila da ispliva i dođe do vazduha, ali se najmanje dva od tri puta nagutala vode. Tada je udahnula i grančicu, koja je nađena u njenom dušniku – navodi izvor blizak istrazi.

DANAS JE KRSTOVDAN: Obavezno uradite ovo, ako želite ZDRAVLJE I USPEH!

Patolog je utvrdio okvirno vreme smrti, koje može da odstupa oko 15 minuta od vremena smrti nesrećne žene.

[adsenseyu5]

– U svakom slučaju, nalaz pokazuje da je ubijena tog dana kada je nađeno njeno telo, a ne prethodnog. To znači da od trenutka smrti do njenog pronalaska nije proteklo više od 24 sata – objašnjava izvor iz istrage.

Na pitanje zašto je Jelena ostavljena u kanalu, nadomak kuće, a nije bačena, recimo, u Dunav, sagovornik iz istrage objašnjava:

– Sve ukazuje da je posle ubistva nastala frka. Izbila je, najverovatnije, svađa gde će da bace leš i kako će se rešiti tragova, što je uticalo da je ostave upravo tu gde se sve i odigralo – objašnjava.

OPLJAČKAN STAN LJUBIŠE SAMARDŽIĆA 7 DANA NAKON SAHRANE: Ukraden ZLATNI SAT ROLEKS, veća svota novca i nakita

U dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica, koja se tu našla dok se pevačica u agoniji borila za život.

– Obducenti su na osnovu povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim srafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak. Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera – objašnjava sagovornik.

„MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE“: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

Dodaje da je sve povrede dobila dok je bila živa.

– Ustanovljeno je da joj je prilikom jednog udarca u mozak utisnut čak deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra. Sam čin ubistva je bio stravičan – zaključuje.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]