DETALJI SMRTI NA BULEVARU: Ubila momka i njegovog psa, pa sa ulice posmatrala uviđaj policije (INFO)

interventna

Foto: Telegraf.rs

Beogradska policija pronašla je danas u stanu na Bulevaru kralja Aleksandra 147 beživotna tela muškarca T.V. (63) i njegovog psa u fazi raspadanja. Iako su komšije sumnjale da se radi o prirodnoj smrti jer je T. V. bio heroinski zavisnik i veoma lošeg zdravstvenog stanja, zbog stravičnog ubistva lisice na ruke su stavljene 38-godišnjoj A. S., koja je sve vreme posmatrala uviđaj s ulice.

Tela muškarca i psa pronađena su nakon što su komšije pozvale policiju zbog nesnosnog smrada koji je dopirao iz stana.

NEVEROVATNO: Mačka je u stanju da isceli sve bolesti, ovako štiti porodicu od nesreće! (INFO)

– Policajce je po dolasku na lice mesta zatekao šokantan prizor. U stanu su bila tela T. V. i psa, koja su bila u stanju raspadanja. Muškarac je pronađen u spavaćoj sobi i na sebi nije imao odeću. Pas je pronađen u kadi u kupatilu! Ceo stan je krvav, scene su bile stravične – kaže izvor “Srpskog telegrafa”.

[adsenseyu5]

Kako saznajemo, A. S., je uhapšena ubrzo nakon dolaska policije na lice mesta sasvim slučajno.

– Devojka je stajala preko puta zgrade dok su policajci vršili uviđaj i zapala im je za oko jer se čudno ponašala i delovala je jako uznemireno. Kada su joj policajci prišli, A. S. je pokušala da pobegne i tokom hapšenja se opirala. Osumnjičena se tokom saslušanja u policiji branila ćutanjem – navodi izvor.

Prema rečima komšija, osumnjičena i žrtva su živeli zajedno u tom stanu, a niko ih nije video desetak dana, kada su najverovatnije i izvršena ubistva.

NASA OBJAVILA NEVEROVATNO OTKRIĆE: Pored Niša se nalazi KOSMIČKI LEVAK, svetski straživači stižu u Srbiju! (INFO)

– Pretpostavlja se da je ubistvo prethodila svađa, a nije isključeno i da su u trenutku tragedije oboje bili drogirani s obzirom na to da su u pitanju teški zavisnici – kažu oni.

– On je živeo sa majkom i stalno su se svađali. Njoj nije davao da izlazi iz stana, a ona bi, kada bi izašla, u hodniku vikala: “Upomoć, spasite me!” Kada je ona umrla on se potpuno predao poroku. Viđala sam ga da se muva tu po komšiluku sav mršav i ispijen. Ovako nešto moglo se i očekivati. U poslednje vreme smo ga viđali sa devojkom, mislim da se i ona doselila u taj stan – rekao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

NE ZABORAVI KO TI JE BIO ŠVED, 101 DALMATINAC… Hrvati ‘lude’ što ih Srbi uništavaju na društvenim mrežama posle debakla! (FOTO)

Policija je obavila uviđaj, a telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]