Deset sati od HAPŠENJA MARJANOVIĆA, policija ne spava: Jaki dokazi protiv Zorana (INFO)

zrtva-muz

foto-printscreen

Vest o hapšenju Zorana Marjanovića, supruga svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, jutros je komentarisao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je u jutarnjem programu TV Pink rekao da je slušao razne priče i komentare o slučaju koji od 2. aprila 2016. godine alarmira Srbiju, ali da je još sve u toku i da jedino što želi jeste da ubistvo bude rešeno, a čitav slučaj dobije sudski epilog.

[adsenseyu5]

– Nije mi namera da otežavam ljudima iz policije, kao što sam uvek molio ljude iz medija i ljude iz javnosti. Radimo svoj posao, pripadnici MUP-a takođe. Policajci ne spavaju. Ja sam razgovarao pre par meseci sa ljudima iz tog odeljenja, oni su najposećeniji ovom slučaju. Ti ljudi ne odustaju, bore se svakoga dana da ostvare pravdu za građane Srbije – rekao je ministar i dodao da ima poverenje u ljude koji su ovo radili.

Jedino su bili zainteresovani da pronađu ubicu i da razreše ubistvo, priznao je Stefanović.

– Sve dokaze koji su vezani za DNK i sve ono što je policija uspela da otkrije, i  sve ono što smo uspeli da uporedimo, sve ono što su mesecima skupljali..ali nekada je potrebno vreme da neke činjenice za koje vi imate policijsko saznanje, da se dokazi prikupe da budu validni za sud.

ŠOK: Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene (INFO)

-Kada sve to imate, kada tužilac i policajac sednu i suoče te dokaze i kada tužilac odluči da imamo dovoljno dokaza da idemo na sud, tada se to čini i tada možemo da očekujemo pravdu – objasnio je resorni ministar.

Stefanović je na kraju zamolio javnost i medije da puste policiju da radi svoj posao, da su prikupljeni dokazi snažni i da je bolje da se ne zna šta je metodologija rada policijskih službi.

VRIŠTALA DOK SU JOJ ODVODILI OCA: Mala Jana najviše potresena zbog hapšenja Zorana Marjanovića (INFO)

Takođe, danas bi trebalo da bude poznato koliki će pritvor biti određen Zoranu Marjanoviću.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]