DARKU LAZIĆU PRETI AMPUTACIJA NOGE? Pevaču i dalje život visi o koncu NAREDNA 24 SATA KRITIČNA!

nesreća

Foto: Kurir, printscreen/instagram

Pevaču je juče zbog obilnog krvarenja izvađena slezina, a lekarima je trenutno najveća briga kako da mu sačuvaju nogu kojoj zbog višestrukih preloma preti amputacija

Pevač Darko Lazić (27), koji je u ponedeljak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, operisan je juče u KBC Zemun zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja, a lekarima trenutno predstoji bitka kako da mu zbog teških povreda sačuvaju nogu, saznaje Kurir.

Lekarski konzilujum juče je doneo odluku da se Laziću hitno izvadi povređena slezina i on je oko 11 sati uveden u operacionu salu. Kako je za Kurir otkrio dobro obavešten izvor, operacija je bila neophodna i zbog krvarenja plućne maramice, koju je probušilo slomljeno rebro.

Nakon dva sata, lekari su uspešno okončali zahvat i zaustavili krvarenje, nakon čega je pevač prebačen u šok-sobu.

PRIJATELJ DARKA LAZIĆA KROZ SUZE OPISAO DETALJE VEČERI PRE TRAGEDIJE: Pričao je o njoj celu noć i zvao na mobilni da joj peva

Veštačka koma

– Darkovo stanje je i dalje kritično, a sledeća 24 sata su ključna i on je pod konstantnim lekarskim nadzorom. On je i dalje na aparatima koji ga održavaju u životu, a lekari ga drže u veštačkoj komi. Ono što posebno zabrinjava doktore jeste stanje njegove noge, na kojoj su konstatovani višestruki prelomi butne kosti, ali i kuka, koji mu je gotovo smrskan. Zbog toga postoji realna mogućnost da mu noga bude amputirana, pa su svi napori lekara usmreni ka tome da do toga ne dođe – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

FOTO: KURIR

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je juče da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar.

Upravo zbog toga u medijima su se pojavile različite verzije o razlozima zbog kojih je pevač hitno operisan. Nezvanični izvori govorili su da je pevaču izvađen bubreg, koji je navodno bio pred otkazivanjem, kao i da je zahvat izvršen zbog komplikacije na plućima.

– Lazić ima hematom na levom bubregu – kaže naš sagovornik.

Ministar upozorava

Ministar policije Nebojša Stefanović kazao je juče da je nesreća u kojoj je povređen pevač Darko Lazić veliko upozorenje za sve, da mora da se veže pojas, prilagodi brzina, vozi odmoran i trezan.

KAO DA JE SLUTIO DA ĆE OTIĆI: “Kremirajte me, jeziv mi je zvuk zemlje koja udara u sanduk”

– Možemo samo da se nadamo da će njegovo zdravstveno stanje da bude dobro, da će da se oporavi što je brže moguće, i zbog sebe i zbog svoje porodice. Nadam se da će biti dobro – rekao je Stefanović medijima. On je upozorio da mladi ljudi često posle noćnog provoda i alkohola sedaju za volan i voze kao da su odmorni.

nesreća

Foto: Telegraf.rs, Printscreen/instagram/darkolazicofficial

Kako saznajemo, tužilac koji je radio uviđaj udesa izdao je nalog da se utvrdi da li je pevač bio pod dejstvom narkotika.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)