DA VAS ČUJEM SADA? Publika je ometala Djokovića bukom, a onda je Novak naterao stadion da PROKLJUČA! (VIDEO)

djok

Foto: youtube.com/espn

Umeo je Novak na pravi način da odgovori gledaocima koji ne poštuju teniski bonton

Novak Đoković je protiv Rišara Gaskea u trećem kolu US Opena odigrao najbolji meč na turniru, slavio je sa 6:2, 6:3, 6:3 i spreman je za završnicu.

Nakon duela bio je zadovoljan pokazanim, forma je do sada odlično tempirana.

– Definitivno moj najbolji meč na celom turniru do sada, zadovoljan sam što je došao u pravom trenutku protiv Gaskea koji je uvek neugodan protivnik. Ima mnogo iskustva i bio je nekada među 10 najboljih na svetu, bio je u polufinalu GS turnira, neko je koga dobro poznajem – rekao je Đoković

Prema njegovim rečima, plan je bio da se vrhunac dostigne upravo u Njujorku.

– Na neki način sam sa timom razgovarao da planiramo raspored po kome ćemo najbolju formu dostići otprilike na US Openu, to je bio naš plan.

Istovremeno, uvek sam verovao da mogu da igram na najvišem nivou i da je samo pitanje trenutka kada ću napornim radom doći do toga i Vimbldon je bio najbolja teniska pozornica na kojoj sam mogao da pružim svoj maksimum.

pozdrav

Foto: AP /Tanjug

Bilo je i mnogo buke na tribinama tokom pojedinih delova meča, što nije prijalo Đokoviću.

Imao je zato jedan buran momenat kada je slavio poen sa prstom prislonjenim na uvo, što možete pogledati na snimku ispod, u trećem setu pri 3:2 i 40:40.Publici je bila jasna poruka, a Novak je uz osmeh uspeo da izazove veliki talas oduševljenja

– Bilo je prilično glasno, ali hvala svima vama koji ste ovde i večeras.

Ovo je US Open, ovo je ‘Artur Eš’, najslavniji stadion. Toliko sam odigrao mečeva na ovoj sceni i pod reflektorima, volim vas sve – oprostio je Novak momente koji donose dekoncentraciju, a sada mu sledi priprema za Žoaa Souzu.

Ukoliko prođe do četvrtfinala, tamo bi mogao da ga sačeka Rodžer Federer koji će u četvrtom kolu igrati protiv Džona Milmana.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)