“DA PODNESEŠ OSTAVKU” Šarović: Nikolić napustio konsultacije kad smo mu rekli šta sve o njemu mislimo (INFO)

konsultacije

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na konsultacijama smo bili smo 30 sekundi. Pet minuta smo ga čekali ga da dođe. Kada smo seli, pitao me “kako ste vi Nemanja?”. Nikolić nije imao strpljena da čuje šta imamo da kažemo, ustao je i napustio konsultacije – tvrdi Nemanja Šarović, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke.

On je danas, zajedno sa funkionerkom SRS Natašom Jovanović išao na konsultacije sa predsendikom Srbije Tomislavom Nikolićem, koji će danas sve do 15 časova primati predstavnike izbornih lista koje su na parlamentarnim izborima 24. aprila ušle u Skupštinu Srbije.

Konsultacije predsenika Srbije Tomislava Nikolića sa predstavnicima Srpske radikalne stranke završen je, takoreći, pre nego što je i počeo.
[adsenseyu5]

– Rekli smo da nećemo u vladu Aleksandra Vučića, a Nikolića smo pozvali da podnesu ostavku. Rekli smo mu da je sramota da se na čelu države nalazi osoba sa lažnom diplomom, da je upleten u brojne kriminalne afere, da je on čovek koji je u proteklih nekoliko godina stekao brojne nekretnine – dva stana, vikendice, crkvu pokajnicu… – prepričao je Šarović novinarima ispred Predsedništva kako je bilo na konsultacijama.

Posle svega ovga, kako tvrdi Šarović, Nikolić je napustio konsultacije sa radikalima.

Prema njegovim rečima, ovo je bio protokolaran susret, a da susret Šešelja i Nikolića treba da se desi “na drugom mestu i pod lupom javnost”.

Šarović je još dodao da je Nikolić Jovanovićevu na izlazu pitao: Lakav vam je rezultat Nataša u Kragujevcu?”.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Lana Gedošević /Blic)