Da li su u pitanju prljave igre? Srpske košarkaše sačekalo neprijatno iznenađenje u Nemačkoj! (FOTO) (VIDEO)

berlin

Foto: Instagram /telegrafsport

Ekspedicija košarkaške reprezentacije Srbije stigla je u Berlin, ali je u hotelu doživela neprijatnost jer sobe nisu bile pripremljene

Ekspedicija košarkaške reprezentacije Srbije stigla je u Berlin, gde će igrati prvu fazu Eurobasketa u okviru grupe B. Naši košarkaši su letom iz Beograda stigli u prestonicu Nemačke i smestili su se u hotel Netvork, gde su takođe smešteni i reprezentativci Nemačke.

Naši reprezentativci su po dolasku u hotel novinarima rekli da su umorni od puta i da žele što pre da se smeste u sobe i odmore. Međutim, odmah po dolasku sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. Sobe nisu bile pripremljene i morali su dodatno da čekaju i direktno su iz autobusa otišli na doručak, a da se prethodno nisu ni raspakovali.

[adsenseyu1]

Da li su u pitanju prljave igre, ili je u pitanju samo propust domaćina, ostaje nam samo da nagađamo… Ipak, srpski reprezentativci su već po dolasku neprijatno iznenađeni i donekle izbačeni iz takta. Neka to bude samo motiv više za bolje partije u Berlinu u prvoj fazi takmičenja.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

[adsenseyu1]

Izabranici Aleksandra Đorđevića će prvi meč na turniru odigrati u subotu 5. septembra u 18 časova protiv Španije.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Izveštač Telegrafa iz Berlina – Dragutin Stojmenović)