DA LI STE SPREMNI? Današnji Supermesec otkriva jednu stvar koju morate da uradite za bolju 2017.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

U noći između 13. i 14. decembra 2016. godine uživaćete u poslednjem Supermesecu ove godine. Kiša meteora umanjiće vidljivost punog meseca, naučnici kažu – čak petostruko! Međutim, u duši će nam blistati jako, kao i uvek, tvrde astrolozi.

Lunacija u Blizancima obično budi potrebu da dovedemo u ravnotežu logiku i emocije.

Ovaj Supermesec otvoriće nam dušu tako će se sve u njoj videti kao na dlanu, ali nijedna osoba neće ga doživeti na isti način.Uzburkana osećanja više će prijati onima koji vole akciju, dok sentimentalna srca treba da se umire i čuvaju energiju.

[adsenseyu4]

Strasti će dodatno probuditi trigon Supermeseca sa Jupiterom, očekujte mnogo zabave i dosta smeha. Planirajte zabavu za utorak uveče, a ako dobijete iznenadni poziv na sastanak, obavezno ga prihvatite.

Foto: Tanjug/AP

Harmonični aspekti Marsa i Urana dozvoljavaju vam čak i da promenite plan u poslednji čas, dozvolite svojoj ekstrovertnoj strani da zablista. Ako baš ne odgovara vašoj ličnosti da uživate na Supermesecu na ludoj žurki, nemojte kvariti drugima provod. Prihvatite šale, čak i kad nisu obojene najboljim smislom za humor, zadržite prijateljski stav čak i kad vam se ne dopadaju ideje vašeg društva.

[adsenseyu1]

Ako ste spremni za otpuštanje svega teškog i neprijatnog što želite da ostavite za sobom u 2016. godini, tokom dejstva punog meseca otvara se mistični portal koji vam omogućava da to uradite veoma brzo.

Foto: Tanjug/AP

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog meseca…

Vreme Supermeseca idealno je da za razgovor o budućnosti, za učvršćivanje kolegijalnih odnosa i za razgovor o teškim temama. Očekujte da vam teškoće donese razlika između onog što mislite i onog što osećate. To će se dešavati i drugima u vašem okruženju, pa budite spremni na nagle izjave, a neprijateljske tonove prihvatite s tolerancijom i rezervom.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]