Da li Albanci masovno beže sa Kosova zbog ovog izveštaja Ujedinjenih nacija?! (VIDEO)

rizicna-mesta

PRIŠTINA – Ekološka partija Kosova je uznemirena tekstom koji je objavljen u prištinskom listu Ekspress , a koji govori o gotovo 10 tona osiromašenog uranijuma bačenog na Kosovu tokom rata 1999. godine, bombardovanjem NATO-a.

Da bi bilo još gore u izveštaju Ujedinjenih nacija stoji da je bombardovanje osiromašenim uranijumom trajalo u vreme useva. Osiromašeni uranijum je uticao na kvalitet vazduha, zemlje i vode, što je izazvalo kratkoročne posledice ali i posledice na duži period.

ALBANSKI ISTORIČARI TVRDE: Nemanjići i Karađorđe su čistokrvni Albanci

Kako stoji u izveštaju, naredne generacije koji žive u bombardovanom području će bolovati od raka, leukemije, od velikog broja abortusa i velikih deformacija novorođenčadi.Strani mediji su otkrili izvještaj Bakaryja Kaneta, šefa misije o zaštiti životne sredine ujedinjenih nacija o strašnim posledicama bombardovanja Kosova, izveštaj koji do sada nikada nije objavljivan.

[adsenseyu4]

Podaci u ovom izvještaju nesumnjivo opravdavaju veliki broj smrtnih slučajeva u prethodnih 15 godina.

Ekološka partija Kosova zahteva od institucija Kosova da se ovo pitanje pokrene na nivou Evropske Unije da bi se preduzele mere koje bi bile efikasne na ublažavanju ovog fenomena koji je štetan za zdravlje građana Kosova.

siptari- albanci- kosovo

– Samo da vas podsetimo, Ekološka partija Kosova je na mnogim konferencijama za štampu i na njenim okruglim stolovima stotinu puta potencirala i ukazivala na prisustvo osiromašenog uranijuma, zahtevajući od državnih institucija da izvrše verifikaciju prisustva uranijuma na Kosovu.

Nažalost, oni su se bavili mnogim nepotrebnim slučajevima dok se ovim „biznisom“ nisu nikada bavili“, stoji u saopštenju kojeg potpisuje  Arif Krasnići, predsednik ove partije.

NOVA PROVOKACIJA: Albanci nazvali Srbe „kancerom Evrope“

Ubedljivo najtraženija destinacija je Nemačka, zbog činjenice da je najveća ekonomija u Evropi i četvrta po nominalnom BDP u svetu . Zbog ovoga, na hiljade pretežno mladih Albanaca napustilo je južnu pokrajinu, a kako stvari stoje, to će još više doći do izražaja u narednom periodu.

[adsenseyu4]

Na društvenim mrežama postao je pravi hit video klip na kojem se vidi jedan od autobusa koji kreće s autobuske stanice u Prištini ka Nemačkoj. Na snimku je prikazano opšte rasulo, jer se putnici guraju i laktaju pokušavajući da uđu u njega, iako je već prepun.

Neki od onih koji su na stanici nose i malu decu u korpama i pokušavaju samo njih da “uguraju” u autobus.

Pogledajte haos na autobuskoj stanici:

(Dnevne.rs)

7 Comments on "Da li Albanci masovno beže sa Kosova zbog ovog izveštaja Ujedinjenih nacija?! (VIDEO)"

  1. samo sto oni nijesu ziveli na balkanu u vrijeme nemanjica

  2. Osetili pacovi gde ce Ruja prvo da otrese!

  3. NIJE TAKO! NEGO, Albanci su CISTOKRVNI SRBI! DA, Da. Nemanjici I KaraDJORDJE su im KARALI MAJKE!

  4. Pa ne moze rulja da ima drzavu..u Srbiji ima sta da se pojede i popije pa ne bezimo nego cuvamo svoju drzavu…eto jos dokaza da to nije njihova drzava

  5. Ako narod ima 0 od istorije ja ne komentarišem, ne vredjam i ne upštam se u polemike tralala jer onda dajem priznanje tom narodu u ovom slučaju šiptarima da su neko i nešto!!!Sada Srbi samo ignorišite to ako ste imalo pametni!!!

Comments are closed.