CRVENO-BELE ČEKALA ZAMKA! Specijalci ROSU na Jarinju imali naredbu da fudbalere Zvezde POHAPSE!

fudbal

Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde sprečeni su danas da uđu na Kosovo i Metohiju i tako odigraju meč sa Trepčom u Kupu Srbije. Ipak, iza svega stoji još jedna informacija.

Naime, klubu iz Ljutice Bogdana je potvrđeno da su pripadnici specijalne jedinice ROSU u najvišoj pripravnosti čekali delegaciju Crvene zvezde i da im je bila izdata naredba za hapšenje.

I pre nego što je autobus sa crveno-belima stigao granici odjednom se pojavilo vozilo odakle su izašli pripadnici specijalne jedinice. Dakle, sve je bilo pripremljeno unapred i čekao se jedan pogrešan korak delagacije Zvezde.

Ovaj skandal je izbegnut odlaganjem meča, a očigledno su do te informacije u klubu stigli na vreme i tako onemogućili akciju kosovskih vlasti. Pripadnici ROSU su se na granici pojavili nešto pre 11 časova, a fudbaleri su stigli nešto kasnije. U 13 časova je odlučeno da se granica neće prelaziti, a utakmica je odložena za četvrtak.

BOG NIKOME NE OSTAJE DUŽAN: Jezivo PREDANJE o srpskom manastiru i izvoru koji LEČI NAJTEŽE BOLESTI

Usled ove inforamcije se odustalo od odigravanja utakmice na tom terenu, a meč je zakazan za četvrtak u 15 časova u Staroj Pazovi.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Blicsport.rs)